Супер решение за разширените пори!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Неприятен момент в грижата за красотата – разширените пори. Добре познат проблем за хората с мазна кожа – прекаленото количество себум води до запушване на порите и в резултат се възпаляват. Разширени пори обаче може да ви докара и слънцето – слънчевата светлина влияе върху колагена в кожата, а оттам намалява еластичността ѝ и порите се разширяват. Истината е, че заличаването с грим е временно решение, момичета! При това много краткотрайно, а гримът може да изиграе лоша шега при разширени пори и да доведе до тяхното запушване. Което пък, както знаем, може да ни коства сериозни проблеми.


За съжаление обаче проблемът с разширените пори не е никак лесен за решаване у дома. Затова обръщаме внимание на една иновативна процедура с радиочестотна технология, която се справя с разширените и дълбоки пори. Fractora е минимално инвазивна процедура, която доставя измерено радиочестотна коагулираща енергия директно в кожата с помощта на микро игли, за да помогне на тъканите да регенерират. Всъщност Fractora работи особено ефикасно за стягане на кожата на лицето. Fractora ремоделира третираните зони чрез стимулиране на производството на нов колаген и еластин. Вдлъбнатите дълбоки пори се запълват от основата си, като губят от дълбочината. Видимият ефект е след месец, като при намазване с крем вече не се задържа в дупките на порите. Терапията се извършва един път на 45 дни. В зависимост от дълбочината на порите може да бъдат направени 3 до 5 лечебни терапии. Как точно действа Fractora, може да научите тук.


Гладкото и чисто лице със свити пори и стегната кожа не е мит, възможно е! Направете си подарък за лятото и освен секси тяло, съберете погледите и с чисто лице. За процедурите, които ще направят кожата гладка и без никакви несъвършенства, може да се запишете още сега тук.
 


 

Коментари към "Супер решение за разширените пори!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg