Събуди страстта в себе си!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Пози

Да те докосват е едно, но да усетиш страстта от докосването е съвсем друго... На практика голяма част от момичетата не изпитват необходимото вълнение и възбуда при допир. Което от своя страна намалява удоволствието както от секса, така и от живота като цяло. За щастие, това може да се промени. Има няколко лесни трика да засилите страстта в себе си. Ето ги и тях.

Загърбете раните от миналото
Ако сте имали лошият късмет да попаднете на идиот, който се е постарал да ви насади комплекси или пък като дете са ви се подигравали, оставете това в миналото!
Дори да са ви се насъбрали негативни емоции, намерете начин да се отървете от тях. Не забравяйте, че самоуважението е най-големият афродизиак!

Правете любов по цял ден
Не буквално, разбира се, макар че и това не е лоша идея. Става дума да позволите на любовта във вас да излезе наяве. Докосвайте любимия, оставете се да бъдете докосвани, целувайте се, ходете гола пред него! Изобщо отворете душата си за живота и не оставяйте на предразсъдъците да ви водят.

Отстъпете място на романтиката
Ако сте от онези твърди момичета, които смятат романтиката за глупаво нещо или пък ви е срам да получавате комплименти, казваме ви, че сте на грешен път. Всъщност искрата на страстта идва най-вече от романтиката. Оставете се да бъдете глезени и ухажвани. Ако няма кой да го прави, бъдете романтични сами със себе си. Ходете често на спа, на шопинг или дори на мъжки стрийптийз. В крайна сметка една жена не се нуждае задължително от мъжко присъствие, за да се чувства привлекателна и красива.
 


 

Коментари към "Събуди страстта в себе си! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg