Двете неща, които ще ви разгреят в момента, в който докоснат устните ви са топлият шоколад и червеното вино. Независимо, че и двете напитки споделят затоплящия ефект, те идват от различни ъгли. Глътка топъл шоколад може да ви върне в снежните дни от вашата младост, докато червеното вино може да ви отпусне така както един пораснал човек заслужава.
Най-накрая, благодарение на Кайли Митчъл от „immaEATthat”, не трябва да избираме между носталгията от детството си и това да се отпуснем като пораснали хора.
Миналият Ноември, Митчъл направи блог-публикация относно как да си направим топъл шоколад с червено вино – повярвайте, наистина ще ви подобри зимата. Второто най-добро нещо в рецептата е, че е наистина лесна за приготвяне – трябва ви само малко мляко, червено вино и парченца тъмен шоколад.
Започнете със затоплянето на млякото и парченцата шоколад в тенджера. След като шоколадът се разтопи и започне да прилича на крем – добавете виното и бъркайте докато напитката се затопли. След това сипете в чаша и сервирайте с малко сметана, ако искате.
Да, наистина е толкова лесно.