Трябва си и любовна игра! 20-минутна при това…

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Ако за мъжете хубавият секс се изразява в това да я караш по същество, то при жените съвсем не е така. Мацките се нуждаят от любовна игра. Така че, пичове, ако искате да ви сметат за богове в леглото, трябва да се научите да предразполагате партньорките си. И то както си трябва!

Или с други думи – необходимо е да обградите жената с 20-минутни ласки и внимание, преди да преминете към същината на въпроса.

Сори, но това не сме си го измислили ние. Доказано е, така че няма мърдане! Според ново проучване, за да има ефект от любовната игра, си трябва време или по-точно 20-30 минути.

Просто при дамите процесът на възбуда обикновено се случва по-бавно и е свързан не само с физическите фактори, но и с емоциите. Никой не е казал, че ако заложите на по-директния подход, няма да имате успех. Но ако имате малко повече търпение, отпуснете жената и я накарате да чувства истински желана… Ооо, резултатът ще е несравним!

Затова, момчета, постарайте се. Пуснете хубава музика, запалете свещи, налейте вино, докосвайте я нежно… Вие си знаете. Ще спечелите мацката, гарантирано!

А вие, момичета? Е, дамите са по-облагодетелствани. На мъжете им трябват около 2 минути, за да се приведат в пълна готовност. И все пак, това не означава, че не трябва да глезите вашето момче. 


 

Коментари към "Трябва си и любовна игра! 20-минутна при това…":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg