Упражненията, които махат целулита

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Спорт

В борбата с целулита задължително трябва да включим и много спорт. Третирането на кожата с различни козметични средства помага, но освен това има още три много важни фактора, които са ни верни съюзници за премахване на портокаловата кожа – да пием много вода, да се храним с подходящите храни и да спортуваме.


Предлагаме ви 3 нестандартни упражнения, които обаче наистина работят за стягане и изглаждане на портокаловата кожа. Включете ги в тренировъчната си програма заедно с упражненията за тънка талия и ханш, и след време ще видите забележителни резултати.


✔1. Седнете на пода(добре е, ако имате килим) с изправен гръб. Краката са изпънати напред и лежат на пода. Ръцете свийте в лактите. Напрегнете бедрата и започнете да се придвижвате по дупе, "влачейки се", като тежестта пада ту върху единия, ту върху другия крак. По 10 движения на крак, повторете 3 пъти.

Лесните упражнения за изваяни бедра


✔2. Легнете по гръб, левия крак свийте в коляното и леко повдигнете от пода. Върху коляното положете глезена на десния крак. Стараейки се да не повдигате кръста от пода, повдигнете левия крак колкото се може повече към гърдите. След това сменете краката – направете по 10 движения за всеки. Повторете 3 пъти.

Най-странните антицелулитни терапии, които работят!


✔3. Легнете на лявата си страна, подпрете се на лакътя на лявата ръка, а дясната вдигнете високо във въздуха. Вдигнете със замах десния крак, така че да застанете успоредно на дясната ръка и перпендикулярно на тялото ви. Повдигнете крака 25 пъти. След това се обърнете на дясната страна и повторете с левия крак.


Не се натоварвайте от първия път, постепенно увеличете броя на повторенията. Ако правите тези упражнения всеки ден в продължение на 2-3 месеца, ще забележите страхотен резултат.


 


 

Коментари към "Упражненията, които махат целулита":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg