Участвай в играта на Форум Филм България и BeU и спечели безплатни билети за филма "Анна Каренина"!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Скъпи приятели, можете да се насладите на филма „Анна Каренина“ като спечелите един от двата безплатни двойни билета за неговата прожекцията!

Всичко, което е необходимо да направите, е да изгледате трейлъра на филма и да отговорите на въпроса: „Каква на цвят е роклята, с която Анна Каренина танцува на бала с младия Вронски?".

Ще очакваме вашите отговори, три имена и актуална електронна поща на лични съобщения на страницата на BeU във Facebook до 3 март включително. Ето ТУК можете да се прехвърлите на нея.

Условията на играта са следните:

*Билетите, раздавани в играта, са валидни за веригите на Cinema City и Арена в периода 09 – 14 март 2013 год.

*Победителите ще могат да получат наградите си срещу документ за самоличност на касата на посоченото от тях кино.

*В случай, че участник, спечелил награда от играта, не се свърже с нас в двудневен срок след обявяването му като печеливш, участникът губи правото си да получи наградата.

* Организаторите не носят отговорност при възникнали допълнителни условия, които възпрепятстват печелившите да използват наградата си.

* Победителите ще бъдат уведомени за наградата си на електронния адрес, който са оставили при регистрацията си за участие, след което трябва да се свържат с организаторите, за да уточнят необходимите детайли за получаването на наградата.  

Двамата победителя ще бъдат избрани на произволен принцип от жури и обявени на 4 март на страницата на BeU във Facebook.

Успех на всички!
 


 

Коментари към "Участвай в играта на Форум Филм България и BeU и спечели безплатни билети за филма "Анна Каренина"! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg