Холивуд! И заживели щастливо… (Част 2)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Лица

Ето я и втората част на звездните двойки, останали заедно повече от 15 години…

 

Кийт Ричардс и Пати Хансен - 32 години

През 1983г. на 40-ят си рожден ден Кийт Ричардс се жени за модела Пати Хансен. Тя най-накрая е успяла да вкара малко в правия път Ричардс и те са щастливо женени вече 32 години.

 

Джери Стилър и Ан Мийра – 61 години

През Септември 2014 тези две неразделки отпразнуваха 60-тата годишнина от брака си. Джери Стилър и Мийра са заедно от далечната 1954г., двете комедийни звезди са доказателство, че бракът и Холивуд са съвместими. Имат две деца – Бен Стилър и Ейми Стилър.  

 

Дани Де Вито и Риа Палмър – 33 години

През януари 1982г.  Де Вито се жени за Палмър, с която има 3 деца. През октомври 2012г. говорителят на Дани Де Вито обявява пред пресата, че звездите се разделят, но през 2013г. те са забелязани заедно и актьорът признава, че работи над отношенията си с Риа. В едно интервю по време на брака им Дани Де Вито казва: „Живеем в жесток, жесток свят, трябва да се поддържаме.“

 

Тед Дансън и Мери Стийнбърдън – 20 години

Двамата сключват брак през 1995г., и двамата имат по две деца от предишните си бракове, но заедно нямат такива. За сметка на това пък са щастливи заедно вече 20 години.

 

Ози Озбърн и Шарън Озбърн – 33 години.

Ози и Шарън са женени от 4-ти юли 1982г., имат три деца. В едно интервю Озбърм казва, че умишлено е избрал тази дата за сватбата си с Шарън, така никога няма да забрави годишнината им.

 

Стивън Спилбърг и Кейт Капшоу – 24 години

Връзката им започва по време на снимките на „Индиана Джоунс и храмът на обречените“. Женят се през 1991 и Кейт приема юдаизма заради Спилбърг. Имат три деца,  осиновяват едно заедно, Капшоу има осиновен син преди брака си със Спилбърк, като по късно той осиновява и него. И двамат имат по едно дете от предишни бракове – общо седем! За децата си Спилбърг казва: „Обичам децата си като личности, не като стадо, макар че аз имам многобройна челяд. Имам общо седем деца“


 

Коментари към "Холивуд! И заживели щастливо… (Част 2)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg