Шопингът понижавал стреса?! Дрън, дрън

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Новини

Всяка мацка знае как, когато ти е криво и си купиш дори един нов лак за нокти, ти става едно такова по-ведро на душата… Е, малките подаръчета към себе си понякога наистина вършат чудеса, но истината е, че противно на схващанията шопингът не понижава стреса. Даже напротив!

Според ново проучване излиза, че всяка трета жена ненавижда да пазарува. Просто защото това е свързано с доста нерви, които ти образува обслужващия персонал, хилядите проби в търсенето на идеалния тоалет, опашките и други такива неща.

За целите на проучването са анкетирани около 2000 дами и половината от тях признават, че се чувстват буквално потиснати от високомерието на обслужващия персонал. Нещо подобно на Джулия Робъртс в „Хубава жена”, когато трябваше да отиде на шопинг на най-скъпарската улица за първи път. Да, де, но пък си е супер готино да пробваш някоя булчинска рокля или нещо наистина луксозно, ей така за кеф. Просто имайте повече самочувствие, момичета!

Най-потиснати от шопинга се чувстват жените с по-нестандартни фигури. Но на тях можем да кажем само две неща. Първо – приемете и обикнете тялото си! И второ – погледнете на шопинга от позитивната страна. Той е чудесна възможност да накарате хубавите страни на фигурата ви да изпъкнат. Със сигурност има нещо, с което се гордеете – хубав бюст, секси дупе, изящни китки… Покажете го!

И момичета – да не ви пука! Оказва се, че 44% от анкетираните жени се чувстват неуютно в магазините, всяка десета се стеснява да попита за своя номер облекло, а 37% изпитват неудобство да се преобличат в съблекалните.

Без такива! Вие сте страхотни такива, каквито сте. 


 

Коментари към "Шопингът понижавал стреса?! Дрън, дрън":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg