Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии:

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Времето е най-доброто лекарство и вие сте много по-близо до финалната линия, отколкото в началото.Звучи като клише, но има толкова много неща, за които да бъдем благодарни, дори ако април 2020 г. се очертава да бъде най-лошият месец за тези зодиакални знаци: Лъв, Везни и Скорпион.

Дори и само да знаем, че най-накрая е дошъл пролетният сезон, макар тези дни да е пак зима, е само по себе си подарък. Например, независимо дали сте истински кариерист по душа, или може би някой, който работи в креативната индустрия, пролетта е време,  което се развихря с плодородие и нови възможности. Това означава, да не позволявате на текущите събития да ви разсейват от вашия личен успех и вътрешно, лично щастие.

Мис Венера ще навлезне в интересния знак на Близнаци на 3 април, което ще ви даде прелюдия към това какво да очаквате по време на нейното ретроградно пътуване, започващо през май. На следващия ден Юпитер ще обедини сили с Плутон в Козирог.

Добре е да се знае, че тази мощна връзка се случи вече през ноември и ще се повтори още веднъж веднъж през юни. (Така или иначе, не боли да проверите къде имате Козирог в рождената си графика.)Слънцето навлиза в Телец на 19 април, последвано от чувствено новолуние в същия знак на 22 април. Последно, но със сигурност не на последно място, Плутон ще „ретроградира” в Козирог на 25 април. Готови ли сте?

Чудите се защо за Лъв, Везни и Скорпион е  много вероятно да имат предизвикателен месец?Прочетете по-долу, за да разберете защо:

 

Лъв:Егото в рамките на вашите връзки е  подложено на изпитание

Оставете егото настрана, Лъвове. Вместо това, защо да не канализирате всички положителни качества, които притежавате? Да сте смели в момента е важно, така че не се отказвайте. Агресивният Марс и сериозният Сатурн обединяват сили чрез вашия ангажиран сектор на партньорството, което означава, че принципното ви умение да правите компромиси, заедно с вашите лични отношения, най-вероятно ще бъдат подложени на изпитание през това време. Ако се разразят страстите, се запитайте откъде идва този гняв?Чувството ви на авторитет може да бъде непреодолимо, така че се уверете, че сте справедливи с тези, които обичате.

Пълнолунието във Везни ще активира третия ви дом на братята и сестрите, стил на комуникация и непосредственото ви обкръжение, така че не забравяйте да поддържате открит ума си.

Везни:Вашите основи и сигурност се подложени на изпитание.

Спрете да потискате емоциите си, Везни. Вашите основи и чувството ви за сигурност са разклатени напоследък, и добре ... нищо не е случайно. Вместо да се държите хладнокръвно и да пренебрегвате интуицията си, Вселената казва, че е време да дръпнете предпазителя. Нещо трябва да се промени.

Пълнолунието във вашия знак ще ви донесе завършек, прекратяване на нещо и яснота, така че не се страхувайте да признаете, че има проблем. Освен това него го има от доста време, но хората около вас - особено членовете на вашето семейство - отказват да го признаят. Венера в Близнаци - чрез щастливия ви девети дом на вярата - ще ви накара да преразгледате философията си относно връзките. Историята е основана на повторения, но не и ако отстраните проблема.

Скорпион: Чувствате се по-конфликтни, отколкото обикновено

Когато Марс и Сатурн обединяват сили чрез четвъртия дом на семейството, основите и дома, бихте могли да изпитате редица емоционални откровения, особено такива, които се въртят около емоциите, които сте подтискали като малко дете. Нещата са на път да се променят и то, и към по-добро. Сатурн иска да ви помогне да намерите своя дзен, особено в домашна атмосфера. Естествено отношенията, които имате с членовете на вашето семейство, също попадат в това число, но вие забелязвате общата картинка.

Преминаването на Венера в Близнаци ще активира вашия страстен осми дом на интимност, страхове, трансформация и всички неща, които са в преход, преди да стане ретроградна следващия месец. Това ви дава възможност да преразгледате проблемите във отношенията (връзките), които обикновено „замитате под килима”. Така или иначе, независимо дали става въпрос за вашите роднини или за вашите романтични партньори, всичко е свързано. Направете това, което трябва да направите, Скорпиони.


 

Коментари към "Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии:":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg