Защо мъжете губят интерес?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Много често се случва, точно когато сме на крачка от перфектната връзка, той да се отдръпне. И понеже словоохотливостта не е особено типична за мъжката природа, се мъчим и терзаем какво се случва. Ние ще ви кажем. Или поне ще се опитаме. Защото има няколко основни причини, различни от липсата на чувства, заради които мъжете губят интерес към връзката си.

 

Слушат майка си

Извиняваме се предварително, ако някой се засегне, но това, което ще кажем, е голата истина. Има мъже, които дори на 40, са страшно зависими от майките си. Така че, ако госпожата не те харесва, със сигурност му мели всеки ден, че заслужава нещо „по-добро“. И в случай, че той се влияе от мнението й, ще дойде момент, в който ще я послуша.

 

Насъбрало им се е

Има хора, които трудно забравят лошото. И ако сте от двойките, които редовно се карат за глупости, нищо чудно да му е дошло до гуша. Такива ситуации имат само едно решение – постоянна проява на нежност и любов! Иначе краят на връзката ви е неизбежен.

 

Имат друга жена

Дано не ви се случи никога! Ужасно е. Мъжът не само губи интерес, но и държанието му е грубо. Макар че при някои господа става обратното – чувстват се виновни и гледат да компенсират с подаръци и мили думи. Но при всички положения, това не си е работа. Ако се колебаете дали той изневерява, можете да видите кои признаци го издават ТУК.

 

Искат свобода

Голяма част от дамите не разбират добре тази потребност. За тях тя означава, че партньорът им иска да хойка напред-назад и да си живее живота. Но не е така. Представете си, че той се сърди, когато отделяте повече от 30 минути на маникюра си. Не ви дава да ходите на козметик или фризьор, защото през това време можете да гледате футбол с него. Или не иска приятелката ви да дойде на гости, защото вече е планирал да ви дава уроци как се сменят свещите на колата. Звучи абсурдно, нали? Точно така им звучи и на тях, когато се цупим, че предпочитат малко време за себе си, вместо да си говорят с нас за чувства или да дойдат на шопинг терапия.

 

Имат проблем, който не искат да споделят

В стремежа си да се правят на големите мъжкари, господата допускат една основна и фатална грешка – не споделят! Така например, ако имат финансови проблеми или колега ги тормози в службата, те по-скоро ще се затворят в себе си, отколкото да поискат съвет и мнение от жена си. А, ето това как ни изглежда на нас – той е потаен, напрегнат, казва, че няма нищо, като очевидно не е така… и въображението ни почва да работи. При това направо на мазохистични обороти. Резултатът – куп несъществуващи проблеми, които могат да се окажат пагубни за любовта. Затова, момчета, не ни подценявайте. Ние може често да сме глезли, цупли, мрънкала. Но! Ще останете много приятно изненадани от разбирането, подкрепата и насоките, които можем да ви дадем… Стига да ни споделите!

 

Вижте още:

7 признака, че раздялата ви е неизбежна

Ще оцелее ли връзката ви?
 


 

Коментари към "Защо мъжете губят интерес?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg