Защо не трябва да поддържате връзка с бившия си

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Трудно е преодолеете старите, така че е съвсем естествено да искате да върнете при бивше гадже, когато се чувствате зле или просто имате лош ден.

Въпреки това, недостатъците на разпалването на вече неуспешна връзка са много повече от краткосрочните печалби, които вероятно ще получите.

Ето всички причини, поради които е важно да се спрете да му се обаждате:

Това е лошо за настоящата ви връзка

Поддържането на връзка с бившия ви приятел може да нарани сегашния ви партньор, а също и да го накара се съмнява във вашата отдаденост във  връзката.

Още по-лошото е, ако продължавате да се обръщате към него, когато имате проблеми с човека, с когото сте сега.

По-добре е да се срещнете лице в лице с настоящия си приятел и да поправите проблемите си в отношенията.

Отдалечете се

Връзката ви приключи по причина и трябва да приключите всичко, за да продължите с живота си. Ако обаче продължите да посягате към бившия си в най-малкия момент на уязвимост, никога няма да можете да си осигурите емоционалното разстояние, което е необходимо, за да се разедините от връзката.

Уязвими сте към експлоатация

Ако бившият ви приятел е груб, тогава връщанетопри него показва вашата слабост и ви оставя на риск от експлоатация както емоционална, така и физическа. Защо искате да бъдете използвани и изхвърлени отново?

Не си позволявате да намерите правилният човек

Ако все още сте самотни след разпадането на връзкката, изкушението да потърсите утехата на стария пламък може да дори още по-силно.

Това обаче е още по-голямата причина, поради която не бива да го правите. Разговорът с бившия ви е просто начин да удължите връзката си с него.

Не забравяйте, че ще ви бъде трудно да намерите някой нов, докато все още имате чувства към него!


 

Коментари към "Защо не трябва да поддържате връзка с бившия си":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg