За да намалите захарта, опитайте да използвате екстракт от ванилия

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Хранене

Опитвате се да намалите захарта? Това може да бъде наистина трудно, тъй като специалистите казват, че можете да се пристрастите към сладкото, подобно на друга зависимост или пристрастяване.

Но това не означава, че сте безсилни да се борите със захарната зависимост и да намалите приема. Просто опитайте това: Млякото с аромат на ванилия всъщност може да подмами мозъка ви да мисли, че каквото и да пиете (кафе, смути и др.) е по-сладко, отколкото е всъщност, така че можете да консумирате значително по-малко сладки неща (например до 50%), открива скорошно проучване.

Най-готиният (и най-лесният) трик, нали ???

Причината, поради която тази система работи, също е интересна: всичко е в аромата. Можете да благодарите на всички онези печива от детството, защото сега естествено свързвате аромата на ванилия със захарните лакомства. Това ви позволява да „вкусвате“ захар, дори когато няма много от нея в лакомството, предполагат изследователите.

Използвайте този трик с всичко - от коктейли (опитайте да добавите ванилов екстракт; използвайте по-малко обикновен сироп), добавете към сутрешното си кафе(опитайте с ванилово мляко или мляко от бадеми, кашу, или поръсете с екстракт от ванилия вместо пакетче със захар) и може просто да откриете, че консумирате по-малко захар, без дори да мислите за това. Сладко нали!


 

Коментари към "За да намалите захарта, опитайте да използвате екстракт от ванилия":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg