Китайските ви зодии разкриват дали имате бъдеще заедно

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Чертите на всяка една зодия, а в случая от Китайския хороскоп, са основен фактор за нейните разбирания, перспективи, отношения към живота и любовта. Базирани на тях, астролозите правят подробно проучване за съвместимост между отделните зодии. Те извеждат 7 типа връзки. Към коя спадате вие и вашият партньор, ще разберете, след като видите какъв е символът, където китайските ви зодии се пресичат в таблицата и какво говори той за вашите отношения. Ако пък не знаете коя е китайската ви зодия, ще я откриете в таблицата на края на статията.

 

 

Първи тип: Тройна хармония

По съвместими няма накъде! Вие имате естествено привличане един към друг, духовна хармония и физическа страст в едно. Трябва да се случи някакъв наистина грандиозен проблем или някой да направи наистина непростима грешка, за да се разделите.

 

Втори тип: Взаимна хармония

Макар и в по-малка степен от първия тип, тези двойки също са много съвместими. Имат дребни различия, но те могат да станат просто една по-пикантна подправка в любовта им. Защото доста бързо забравят за караницата, че даже и каква е била причината за появата й. Чувствата тук са наистина силни и "лекуват" всякакви разминавания. Съюз с чудесни перспективи!

 

Трети тип: Открит конфликт

Връзката съвсем не е от най-лесните поради големите ви различия. Но пък от друга страна, тя може да се превърне в много страстен, динамичен и полезен съюз. Стига само да разкарате желанието да променяте другия! Защото можете много интересни неща да научите един от друг, да се опознавате и преоткривате всеки ден. Така никога няма да ви стане скучно.

 

Четвърти тип: Латентен конфликт

Връзката ви е умерено напрегната и често се чувствате неловко един с друг. А понякога стигате до пълна непоносимост. Ще ви трябват много усилия, за да останете заедно. Като на първо място трябва да създадете истинско приятелство помежду си. Да си имате пълно доверие и да се подкрепяте дори, когато не сте съгласни един с друг. Вече с тази основа много по-лесно ще градите отношенията си.

 

Пети тип: Триене

Скачате си по нервите всеки ден. Между вас липсва разбирателството но не толкова заради различията в характера, колкото заради желанието и на двамата да се случва на вашето. Преглътнете малко манията за лидерство и не си правете неща напук. Но най-вече, разберете, че вие не сте врагове, за да се държите така един с друг, а влюбена двойка, която трябва да се отдаде на романтичните чувства. Не на егото си.

 

Шести тип: Разминаване

В тези съюзи обикновено не се стига до пълното опознаване и отдаване на партньора. Няма я необходимата интимна и духовна близост. Сякаш някаква невидима стена ви дели. И ще я разрушите трудно. Трябват ви много общи занимания, много време, прекарано насаме и много желание да останете заедно.

 

Седми тип: Неутрален

Тези връзки обикновено са много благонадеждни и с чудесни предпоставки за дълготраен и красив съюз. Партньорите са приятелски настроени, забавляват се заедно, има я и страстта. Но за тях съществува много коварна опасност и това са... дреболиите. И двамата партньори са склонни да хиперболизират малките препирни в голям проблем. Ако успеете да отстраните това, да осъзнаете, че ще ви е много по-приятно да се извините, да простите и да се радвате на любовта си, вместо да се сърдите с дни и да трупате негативизъм един към друг.

 

Желаната: Това е тип връзка, която няма да видите в нито една астрологична таблица. Защото дори сходството да не ви е дадено, ако я има любовта, компромисите, разбирането и желанието да останете заедно, то всичко ще бъде наред. И обратното, колкото и съвместими да сте според хороскопите си, ако липсва уважение, разбиране, романтична проява на чувства и желание да задържиш човека до себе си, нещата няма как да продължат дълго!

 

Вашата китайска зодия:

 

Вижте още:

Коя е твоята ИСТИНСКА зодия според най-точния хороскоп в света

Зодиите, които никога няма да са щастливи заедно
 


 

Коментари към "Китайските ви зодии разкриват дали имате бъдеще заедно":
Най-четени
 Защо потният скалп може да е причина за редица проблеми? Защо потният скалп...

Научете защо!

10:15 | 07-16-19| потен скалп...
 
 Полезните свойства на активния въглен за кожата и косата Полезните свойства...

Опитайте тези съвети и сме...

14:15 | 07-09-19| полезни...
 
4 етерични масла, които намаляват задържането на вода и подуването на краката 4 етерични масла,...

Какво причинява подуването и...

16:15 | 07-09-19| Виж цялата статия
 
Няколко признака, че пиете прекалено много вода Няколко признака, че...

Свръххидратацията е също...

18:30 | 07-09-19| няколко...
 
 Защо дерматолозите не препоръчват използването на луфа? Защо дерматолозите...

Научете повече...

11:05 | 07-09-19| луфа гъба не
 
Как да премахнете стриите завинаги? Как да премахнете...

За по-красива кожа!

15:08 | 07-11-19| стрии как...
 
Всичко, което трябва да знаете за справянето със сухата кожа! Всичко, което трябва...

Научете повече...

10:30 | 07-12-19| всичко...
 
 Всичко, което трябва да знаете за слънчевите изгаряния Всичко, което...

Научете повече...

14:45 | 07-12-19| всичко...
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg