Марс е в Дева, така че е време да станем логични

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
01.00 a.m.

Марс официално е влязъл в Дева и ще остане там до 3 октомври. В астрологията Марс се свързва с привличане, енергия и смелост, докато Девата е известна с интелигентност, организация и стремеж към перфекционизъм. През следващите седмици всички ще усетим последиците от този транзит.

Според астролозите позицията на Марс в аналитична Дева ще ни направи малко невротични. Всички ще влагаме много енергия за самоусъвършенстване - което може да бъде както полезно, така и стресиращо.

„В емоционално отношение може да сме малко обрани и дори сурови, докато се опитваме да подобрим живота си. Ще се опитваме да търсим корена на проблема чрез логиката “, обяснява астрологът Стардъст. „Ще искаме да се запознаем с всички очевидни доказателства и да преценяваме ситуацията с ясен ум.”

Възможно е да  използваме тази логика, за да разберем и изучаваме мотивацията и на другите. „Пътуването на Марс в Дева ще ни направи естествени детективи и следователи, винаги една крачка пред игрите на ума на другите“, казва Лиза Стардъст .И добавя– „Въпреки че Марс е Бог на войната, „нашите темперамент и характер ще бъдат по-пасивни от всякога, тъй като този транзит има тенденция да ни принуди да бъдем повече любовници, отколкото бойци“.„Борете се справедливо и прегърнете дара на търпението. Не трябва да позволяваме на емоциите да се трупат вътре в нас и да избухват, когато бъдат провокирани. "

„Любовници, а не бойци” е абсолютно правилно казано. Марс е планетата на войната, но също така и планетата на секса. Така че определено ще забележим ефектите на Девата в нашия сексуален живот. Символът на Девата е девица, но въпреки това Девата е свързана и с чувствеността. В крайна сметка това е земен знак.

Аналитичната природа на Девата ще се прояви в нашия сексуален живот - така че е време да започнете да планирате секс и дори мастурбация. „Докато Марс се намира в тази земна въздишка, ще сметнем за важно да правим секс или да мастурбираме по едно и също време всеки ден, тъй като това се превръща в телесна нужда, както необходимостта от вода“, казва Лиза.

Този транзит може да е идеалното време най-накрая да организирате вашите секс играчки. И може би да  изпробвате и няколко нови. Това е така, защото по време на този транзит „Всички ще бъдем капризни и бурни в чаршафите“, според астрологът. "Единственият проблем е, сексът ще ни е нужен, за да функционираме."


 

Коментари към "Марс е в Дева, така че е време да станем логични":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg