На кой уред в дома приличаш според твоята зодия?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Нека направим едно много интересно сравнение. Кой уред в дома бихте били според вашата зодия? Звучи ви странно да ви оприличават на уред? Прочетете това и пак ще си говорим! :)

 

Овен – Ютия

О да, ситуацията често е намачкана и грозна, преди да се намесите вие. Усещате веднага коя е точната температура и имате упоритостта да не се спирате пред нищо, докато не достигнете до желаното състояние. Смачканият плат вече е гладък, топъл и приятен на допир. Благодарим ви! Не ни се мисли какво щяхме да правим, ако ви нямаше!

 

Телец – Кафемашина

Не, че другите не могат без вас, но просто няма да е същото! Вие им носите такова удоволствие, че те почти се пристрастяват. Те са малките чашки, които с копнеж чакат да бъдат напълнени. Това е смисълът на природните закони – празното трябва да се запълни. И такава е вашата роля!

 

Близнаци – Компютър

Мощен двуядрен процесор и харддиск, пълен с информация. Каквото ти трябва, го има. Само че, за да работиш добре с компютър, ти трябва и мишка. А мишката в случая е подхода към вас. Хората могат да научат много, да им бъдете страшно полезни, стига да знаят как да се държат с вас.

 

Рак – Готварска печка

Всичко в дома се върти около вас! Излъчвате топлина и задоволявате нуждите на всеки, но ако е невнимателен, ще се опари. Понякога се питате, не мисля ли прекалено много за другите, кога ще живея? Но в следващият момент усещате приятния аромат на домашната гозба и знаете, че отново сте се погрижили добре за тези, които обичате. Какво по-голямо удовлетворение от това!

 

Лъв – Прахосмукачка

Засенчвате всички останали звуци в дома. Но не това е най-важното. Намесвате се, махате прахта, освежавате въздуха и всичко отново грейва. Такива сте и в живота. От блатото ще изкарате чиста вода, ще разраснете бизнес с размер на игла. Само вие можете с един замах да покажете пред света скритите зад прахта възможности.


Дева – Видеокамера

Оглеждате внимателно света, всичко записвате и съхранявате прилежно в необходимия формат. Но всеки, който си мисли, че улавяте само това, което виждате, греши! О не, вашата оптика е чувствителна и вие можете да превърнете действителността в нещо още по-прекрасно, или в нещо отблъскващо и грозно. Или както се казва, дали ще станеш звезда зависи от това, дали камерата те обича!

 

Везни – Радио

Колко забавно е да прескачате от честота на честота и да опознавате живота. Вие може искрено да радвате или да нагнетявате със силен шум. Но в крайна сметка това зависи от другите. Вие реагирате на техните действия. Дали ще слушат красива музика, важна информация или ужасно свистене, зависи от това, дали умеят да ви настройват правилно.

 

Скорпион – Кухненски робот

Да, вие определено можете да смелите и смачкате всичко. Всякаква съпротива е абсолютно безсмислена. Попадне ли ви някой в ръцете, веднага разбира, че вие властвате над него. Това, обаче, което не разбира, е, че да се сготви нещо вкусно, зеленчуците трябва да бъдат нарязани, месото смляно. По пътя на създаването има етап на унищожение. Някой трябва да свърши тази работа и май само вие имате силата и смелостта да го направите.

 

Стрелец – Телевизор

Излъчваш светлина, щедро споделяш всичко, носиш постоянно емоции… Без теб би било адски скучно. Да, понякога другите ти се карат, заблуждавайки се, че ти си източника на неприятностите. Тогава ти им напомняш, че просто отразяваш реалността. Дори да те изключат в яда си, всички знаем че само след малко отново ще посегнат към теб.

 

Козирог – Хладилник

Твоята солидна роля в дома е от първостепенна важност. Често те приемат за даденост, докато не те загубят и тогава осъзнават, как не могат и ден без теб. Но, за да видиш какво има в хладилника, първо трябва да го отвориш. Той не е прозрачен, ти също. За теб важи с пълна сила едно правило: „Тук няма нищо за теб и никога няма да има, ако не слагаш нищо.“


Водолей – Пералня

Работите със строга педантичност, имате си „програма“ според ситуацията и, ако някой е от прекалено фина и неустойчива материя, по-добре да не се замесва с вас. Имате си своя план и методи, които не е нужно другите да знаят в детайли. Достатъчно е, че правите това, за което сте създадени. Това, с което трябва да внимавате, е че не винаги избраната от вас програма е най-подходящата.

 

Риби – Мобилен телефон

На пръв поглед изглеждате спокойни, не притеснявате никого, лежите си кротко в някой ъгъл. Докато не започне „разговора“. Когато се включите през вас минава огромно количество информация, често натоварваща и ненужна. Батерията бързо се изтощава и има нужда от презареждане. Но пък в днешно време кой може без телефон? Котирате се постоянно и всеки иска да ви има.

 

Вижте още:

Кое цвете си ти според зодията ти?

Каква е твоята цел в живота? 


 

Коментари към "На кой уред в дома приличаш според твоята зодия?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg