6 неща, които всеки заслужава в една връзка

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

По принцип можете да се задоволите със сух сандвич, въпреки че сте поискали майонеза. Може да се съгласите с хубава, достъпна кола, въпреки че сте мечтали за Ламборджини. В живота се налага да се съгласяваме и примиряваме с някои неща, но връзката ни не трябва да бъде едно от тях. Важно е да знаете какво заслужавате и да имате смелостта да си тръгнете, когато имате нужда.

1. Взаимно доверие и уважение

 

Здравословните взаимоотношения изискват взаимно доверие и уважение. Ако вашият партньор има навика да пренебрегва вашите мисли и мнението ви, да иронизира  мечтите и целите ви или да гледа в телефона ви, без да знаете, е време да продължите напред. Уважавайте себе си достатъчно, за да намерите някой, който ви уважава, вярва ви и ви третира така, както заслужавате.

2. Щастие

 

Заслужаваш да си щастлив! Твърде често ние затъваме в монотонни отношения, които са в застой. Вървим по утъпкания път ден след ден и нищо не се променя. Не губете времето си с нещастна връзка. Намерете някой, който ви кара да се смеете, повдига духа ви и ви носи радост.

3. Безопасност и сигурност

 

Вие заслужавате да се чувствате сигурни, когато сте с партньора си. Когато двамата сте заедно, трябва да се чувствате достатъчно комфортно, за да не сте уязвими и да бъдете истинските себе си. Вие заслужавате да бъдете с някого, който ви утешава, защитава и ви приема каквито сте.

4. Страст

 

Ако не чувствате страст във връзката си, вашият партньор може да се чувства по същия начин. Вие заслужавате романтика и интимност във вашата връзка. Ако и двамата загубите искрата, опитайте се да я възпламените. Ако страстта е изчезнала, бъдете готови да продължите напред. Вие заслужавате да споделяте близост, страст и интимност с партньора си.

5. Приключение

Независимо дали идеята ви за приключение е рафтинг в бързеите на реката или избора на страшен филм за вечерната среща, вие заслужавате малко приключение в живота и във връзката си! Вие заслужавате връзка, пълна с изненади, нови преживявания и незабравими моменти.

6. Безусловна любов

 

Вие заслужавате някой, който ви обича и ви приема заради самия вас. Някой, който да прегърне странностите ти, да празнува твоите успехи и да бъде до теб, независимо какво се случва. Вие заслужавате любов, която не познава граници, любов, която се засилва с всеки изминал ден. Безусловен тип любов.


 

Коментари към "6 неща, които всеки заслужава в една връзка":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg