Съвместимост на партньорите според датите им на раждане

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Нумерологията предлага много точен метод да определите каква е вашата връзка или каква ще бъде евентуалната ви такава. За да се възползвате от тази информация, трябва да пресметнете вашето лично число, както и това на партньора ви. Това става, като съберете числата от дата ви на раждане до получаване на едноцифрено число. А после да направите същото и с неговата дата на раждане. Получената комбинация от двете крайни числа ще ви каже дали имате шанс за перфектна връзка, или пък тя ще бъде катастрофална.


Пример: Тя е родена на 12.01.1983, той е роден на 23.08.1980

Тя: 1+2+0+1+1+9+8+3=25. 2+5=7
Той: 2+3+0+8+1+9+8+0=31. 3+1=4

Това са партньори с комбинация 7 и 4

 

Ами, пресмятайте и да видим!

 

1 и 1

Двама владетели не могат да делят една територия. И двамата сте прекалено силни характери, не сте свикнали да отстъпвате и постоянно демонстрирате превъзходство.

 

1 и 2

Ако единицата не прекалява с егоизма, имате чудесни шансове за хармонична и красива любов.

 

1 и 3

Много интересна, динамична и емоционална връзка. Но, за да се запази за по-дълго ще трябва да намерите общи цели. В противен случай всеки ще тръгне сам по пътя си.

 

1 и 4

Проблематични отношения от интимна гледна точка. Но като приятели се разбирате чудесно. Като бизнес партньори пък, успехите ви са в кърпа вързани.

 

1 и 5

Любов от пръв поглед, много страст и жестоки кавги и за най-дребното нещо. Ако сте фенове на адреналина, супер. Но ако търсите нещо по-стабилно, няма да го откриете в тази връзка.

 

1 и 6

Страхотна комбинация. Всеки от вас отговаря на нуждите на другия, без да прави компромиси със себе си. Не си измисляйте несъществуващи проблеми, дръжте се един за друг и ще сте много щастливи.

 

1 и 7

Такива връзки са много дълги, но не и особено дълбоки. И все пак, в тях има някаква необяснима спойка, която е достатъчна, за да сте си добре заедно. Само още малко страст ви трябва.

 

1 и 8

И двамата не умеете особено добре да показвате чувствата си. Ако промените или пък приемете това, съюзът ви ще е успешен.

 

1 и 9

Много перспективна връзка. Вие се допълвате чудесно и се разбирате чудесно. Според нумерологията сте една от най-добрите комбинации.

 

2 и 2

Ако сте само приятели, си пасвате чудесно. Намесят ли се романтичните чувства, става една голяма каша от неразбирателство. То е като магнита – двата еднакви полюса се отблъскват.

 

2 и 3

Балансирана двойка. Има много хармония и разбирателство между вас. При това ще станете чудесни родители. Така че, ако още не сте, действайте! :)

 

2 и 4

Имате изглед за чудесно бъдеще. Но имате и голяма пречка помежду си – решителността. Всеки чака на другия да направи следващата крачка. Ако станете по-уверени, всичко ще се нареди.

 

2 и 5

Емоционално нещо ви липсва. Сякаш постоянно си поставяте сами някакви изпитания, за да си доказвате нещо. Престанете, така убивате любовта си.

 

2 и 6

Може и силно да прозвучи, но тази връзка предполага любов до живот! Не се съмнявайте и за секунда дали си пасвате. Идеални сте един за друг!

 

2 и 7

Възможна е по-дълбока и дълга връзка, но ще трябва да поработите и двамата. Като за начало заложете на романтиката и изненадите. Те ще ви сплотят повече, отколкото предполагате.

 

2 и 8

Разбирателство има, доверие има, липсва само малко повече динамичност. Правете нови неща заедно, иначе скуката може да ви раздели.

 

2 и 9

Прекалено различни сте. Сякаш от различни планети. За да просъществува връзката ви трябват много компромиси и много нерви да изхабите. Струва ли си?

 

3 и 3

Може да създадете страхотни отношения, но стремежът и на двама ви за независимост може да доведе до охладняване. Или до прекалена ревност!

 

3 и 4

Ако тройката наистина е влюбена и има сериозни намерения, имате шансове за успешен съюз. Но не е достатъчно само да чувстваш, трябва и да показваш какво чувстваш!

 

3 и 5

Вие сте хубава комбинация, а ако имате и общи интереси, няма никакви спънки любовта ви да е прекрасна. Опасност за отношенията ви ще настъпи, ако се наложи прекалено дълго време да сте далече един от друг.

 

3 и 6

Отлични перспективи за дълбоки и трайни взаимоотношения. Но тройката ще трябва по-често да прави нежни жестове и да внимава с острия език.

 

3 и 7

Малки шансове за стабилна връзка. Гледате в съвсем различни посоки, което редовно води до тежки конфликти.

 

3 и 8

Връзката ви е почти безполезна. Постоянно се карате и обвинявате. А истината, че никой от вас не е „лошият“. Просто не си подхождате.

 

3 и 9

Като цяло добра комбинация, но ще трябват и много компромиси. Не позволявайте на близките ви да ви се месят в отношенията.

 

Останалите комбинации можете да видите тук!

 

Вижте още:

Съвместими ли сте според Китайския хороскоп?

С подходящия мъж ли си?
 


 

Коментари към "Съвместимост на партньорите според датите им на раждане":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg