Уран е ретрограден, така че се подгответе за раздели и разтърсвания

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
01.00 a.m.

Точно когато ретро сянката на Меркурий свърши, друга планета преминава в ретроградна. Този път това е Уран. Седмата планета от Слънцето, се движи назад по своята орбита от нашата гледна точка - на Земята от 11 август. Уран ще остане ретрограден впродължение на пет месеца, до 10 януари 2020 г.

В астрологията Уран се свързва с промяна, общността и революцията. Планетата влияе върху начина, по който подхождаме към личното развитие и планиране нашето бъдеще.Когато стане ретроградна, това може да разклати нещата на глобално ниво - и на лично ниво, може да ни накара да преоценяваме ценностите си, независимостта си и своите истини. Мислете за това като за вътрешна революция.

Този път Уран се движи ретроградно в Телец, знака на Бика. „През следващите пет месеца свободният дух Уран ще се движи с ретроградно движение в знака на строгия, твърд Телец. Тези две съпътстващи енергии ще се сблъскат в Космоса, карайки ни да преструктурираме съществуващите ангажименти “, обяснява астрологът Лиза Стардъст.

Това означава, че трябва да се подготвим за някаква интроспекция, самоанализ. „Ще бъдем принудени да преоценяваме нашата ценностна система - както фискално, така и във връзките. Ще преценяваме кои хора искаме да останат в живота ни и с кого искаме да прекратим връзките си “, казва Стардъст. „Същото важи и за инвестирането на пари.“

Фактът, че Уран е в Телец - известен със своята икономичност и усещане за истинска стойност - означава, че моментът е подходящ да преразгледаме нашия бюджет (или да направим бюджет). „Ще се опитаме да направим правилен финансов план за това за кого и за какво даваме парите си“, казва Лиза. „Може дори да видим дали има възвръщаемост от минала инвестиция. И ако няма, ние ще се освободим от фискалното споразумение." Тя добавя:" Фондовата борса може да се разпадне за момент - само за да бъде изградена отново. "

Разбира се, ретроградния Уран може да повлияе и на любовния ни живот - включително и на сексуалния. „Сексът ще бъде ексцентричен, но с обрати. Ще се опитаме да разпалим стари страсти и да ги съчетаем с нови трикове “, казва Стардъст.

И точно както ретроградният Уран ще ни накара да преоценим финансовите си планове, също така ще правим преоценка и на личните си отношения. „Разтърсванията ще ни накарат да направим пауза и да решим дали искаме да продължим връзката си или не“, казва Лиза Стардъст. Ако настоящият ви партньор или близък приятел не ви носи радост, може да е време да продължите напред.


 

Коментари към "Уран е ретрограден, така че се подгответе за раздели и разтърсвания":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg