Френската целувка - стъпка по стъпка

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Френската целувка е може би най-страстната от всички. Супер приятна е и води до още много такива, ако се случи както трябва. Защото е важно да уцелите момента, а и човека. Не на всеки му се нрави да усеща нечии език в устата си.

 

Важно е да стартирате с нормална целувка. Не тръгвайте директно с езика напред, защото това може да отблъсне другия. Целунете устните нежно, а след това малко по-настоятелно.

 

В случай, че усетите порива на своя партньор, че на него му е приятно да се целувате, можете леко да разтворите устните си. Повтаряме – леко! Вие се целувате, а не отхапвате от хамбургер.

 

Следва внимателното проучване. Просто докоснете устните на партньора си с език, или го прокарайте леко по тях. Това е най-важният момент! Ако той не се отдръпне, не се колебайте да продължите по същество. Ако, обаче, трепне и дръпне главата си назад, не е сега моментът за френски целувки.

 

Когато решите, че е време френската целувката да свърши, бавно извадете езика си и сложете подобаващ финал с обикновена, но топла целувка.

 

И, за да бъде всичко както трябва, вижте и няколко много ценни съвета.

 

1. Дишайте през носа. Споделеният дъх е нещо много интимно, но по-добре да не рискувате с него.

 

2. Никога не подценявайте устната хигиена!

 

3. Използвайте тялото си. Целувката е нещо страхотно, но не бива да си стоите просто така, облегнати един на друг. Чувствайте се свободни да движите ръцете си, да галите и прегръщате половинката. По този начин френската целувка се превръща в едно цялостно изживяване.

 

4. Внимавайте със зъбите! Чукането на зъбите е супер сконфузно, а може да предизвика и болка.

 

5. Сменяйте ритъма. И ъгъла, а може и леко захапване да включите. Иначе ще стане скучно.

 

6. Бъдете елегантни. Идеята не е да нахлуете в устата на другия и да щурмувате. Точно обратното, колкото по-нежна, толкова по-хубава е френската целувка. Разбира се, не действайте и прекалено бавно. Внимавайте и със слюнката. Дискретно преглъщайте от време на време, защото не е приятно да „давите“ езика на другия!

 

7. Затворете очите си. Това ще ви помогне по-силно да усетите емоцията. А и, ако другият отвори очи и види как се взирате в него, може да сметне, че не ви е приятно. Или пък да му стане странно. Това означава само едно – край на страстната френска целувка!

 

Е, приятно целуване! :)


Вижте още:

Скритото послание в целувките

Как обичат да се целуват различните зодии?
 


 

Коментари към "Френската целувка - стъпка по стъпка":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg