Юпитер става директен и най-накрая ще мислим ясно

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
01.00 a.m.

Покрай целия шум около ретрограда на Меркурий миналия месец, може би сте забравили, че Юпитер също беше ретрограден. Газовият гигант беше ретрограден в Стрелец от 11 април и най-накрая стана директен на 11 август.

В астрологията Юпитер управлява мъдростта, късмета и прогреса. Ретроградният Юпитер обаче не означава "лош късмет". По-скоро е време за размисъл и възможност за забавяне на нещата. Все пак фактът, че тази планета преминава в директна, е причина за празнуване. „Движението на Юпитер в знака на Стрелец, прави нашите преценки по-малко звездни“, обяснява астрологът Лиза Стардъст.

По време на ретроградния Юпитер, нашата преценка може да е била замъглена. Сега, когато Юпитер влезна директно в Стрелец, най-накрая ще виждаме ясно. „Досега вървяхме по тънката линия на морала без да се влияем от етичните стандарти на статуквото“, казва Стардъст. „Ретроградният Юпитер в Стрелец ни е научил, че честността е изключително важна и сега, когато Юпитер се обръща в директен, ние жънем това, което сме посели.“

Това не означава, че всички сме се държали зле по време на ретрограда на Юпитер. Нещата са малко по-нюансирани от такова заключение. „Не казваме, че всички сме взимали лоши решения, но не сме били ясни или не сме казвали открито своята истината “, казва Стардъст.

Ако сме причинили вреди на другите - умишлено или случайно - сега е подходящ момент да се опитаме да се реваншираме. Този транзит ще ни позволи да „видим грешките си и да погледнем от философска гледна точка на това как да оправим вредите, които сме причинили на другите“, казва Стардъст. Затова започнете да подготвяте този текст на извинение или планирайте да наваксате отношенията с този приятел, с когото сте се заяждали или карали.

С преминаването на Юпитер в директен ще можем да правим по-добри преценки. "Сега, когато тази огнена планета се движи напред, ще можем да мислим по-ясно и да вземаме по-добри решения за това как да постигнем целите си", казва Стардъст. Юпитер ще остане директен до 1 януари 2020 г., така че се насладете на добрата си преценка, докато трае този период!


 

Коментари към "Юпитер става директен и най-накрая ще мислим ясно":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg