10 лъжи, които мъжете казват на жените

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Разконспирирайте най-честите мъжки лъжи свързани с отношението им към жените! Някои от тях дори бихме нарекли благородни, но други са си направо коварни. След като прочетете следващите редове обаче, вече ще знаете кога да сте нащрек и кога да си имате едно на ум!

Не, изобщо не изглеждаш дебела!
Следната ситуация сигурно ви е доста позната: Приготвяте се да излезете някъде с приятеля си и след като вече сте напълно облечена задавате големия риторичен въпрос: „Изглеждам ли напълняла в тази рокля?”. Истината е, че ако възлюбеният ви веднага не изстреля фразата „Не скъпа, изобщо не изглеждаш дебела!” рискува той самият да бъде разстрелян с излияния и констатации от типа на: „Ама ти защо се замисли? Значи все пак мислиш, че съм дебела!”. Ето защо, повечето мъже са научили вълшебните думички наизуст и всеки път, когато им се наложи, ги използват без свян и в името на доброто продължение на вечерта.

Не обичам да ходя в стрийптийз барове!
От който и нормален мъж да чуете това, то със сигурност ще е лъжа! Но, затова пък благородна! Е, в никакъв случай не казваме, че мъжете са вманиачени и всяка вечер, в която закъсняват, прекарват в приятна разсъблечена компания. Голата истина обаче е, че мъжете харесват да гледат красиви жени без дрехи, които танцуват на сцената. А цялата истина е, че и на нас ни харесва да гледаме секси мъже, които се разсъбличат в ритъма на танца. Така че сме квит!

Ще говорим за това по-късно!
В превод тази фраза означава: „Не искам да говоря за това и дано повече не ми се наложи!”. Тя е една от любимите мъжки манипулации, с които те ловко избягват задаващия се грандиозен скандал.

Напомняш ми на Дженифър Лопес!
Мъжете знаят колко е важно да не спират да правят комплименти на една жена, но понякога наистина се оливат. Забравят че сме единствени и уникални, започват да разтягат истината прекалено и накрая се оплитат в суперлативите си. Но колкото и нереални да ни се струват нещата, които ни говорят, да не забравяме, че те са изтъкани от добри намерения. Така че, дайте им една усмивка за награда!

Обожавам как готвиш!
А продължението - „И най-вече факта, че не ми се налага аз да го правя.”! Нека си го кажем, с някои изключения, мъжете не си падат по „женската” работа, за каквато се смята готвенето. Ето защо те са способни стоически да издържат на поредния буламач, който сте приготвили (Да, колкото и да е странно, на някой жени не им се удава да готвят!), с единствената надежда, че повторението прави майстора и един ден ще готвите отлично като мама! Това може и да стане, може и да не стане, но със сигурност е риск, който мъжете са готови да поемат и да ви окуражават докато не настъпят по-добри кулинарни времена.

Аз не мисля за други жени!
Това не е съвсем вярно и ние си го знаем! Истината обаче е, че се чувстваме по-добре, когато ни кажат: „Никога не съм виждал по-красива жена от теб!”, вместо да обсъждат прелестната Адриана Лима в наше присъствие.


Ама разбира се, че можеш да използваш моята самобръсначка!
Ако той е достатъчно благороден, че на думи да ви „позволи” да се възползвате от неговите мъжки принадлежности, то вие трябва да сте два пъти по-съобразителна и да не го правите!

Обичам романтичните комедии!
Ето това е една от любимите мъжки лъжи. Вместо да се впуснат в размисли и обяснения колко нереалистични са тези филми, „по-силните” ни половинки предпочитат да се насладят на приповдигнатото ни настроение след една сладникава порция романтика (Да не говорим, че са ни я сервирали в готов вид!). А и в този случай от тях не се изисква кой знае какво усилие, за да ни угодят – само да си похапват солидно количество пуканки, придружено с още повече кола, докато се правят, че гледат внимателно филма.

Обичам да прекарвам времето си с майка ти!
Понякога любовта на жената минава през семейството, така че понякога мъжете „заобичват” бъдещите си свекърви и се съгласяват да прекарат част от свободното си време в тяхната компанията. Не се знае дали в тези случаи вашият избраник ще е леко притеснен или направо ужасен, но едно е сигурно – той определено държи на вас!

Съжалявам!
Мъжете отдавана се еволюирали и разбрали, че най-добрата тактика в спор със жена е отстъплението. Затова докато ние се опитваме бълваме колкото се може повече доводи за това, че сме прави, те просто казват едно „Съжалявам!” и ни обезоръжават. Обикновено вълшебната думичка е допълнена от „Повече няма да се повтори!”, което в последствие се оказва още по-голяма лъжа. Факт е обаче, че за момента те си решават проблема.
 


 

Коментари към "10 лъжи, които мъжете казват на жените":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg