10 празнични мига, които всяка жена заслужава!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Идва най-хубавото време от годината. Освен спокойствието и ледената красота, които зимата носи, тя ни подарява и малко свободно време. Ние се постарахме да съберем на едно място 10 незабравими момента от миналата година, които със сигурност искаме да повторим и тази. Коледните празници винаги ни напомнят, че малките неща в живота са истински значимите и именно те правят хората щастливи. Екипът на BeU.bg пожелава на всички да се насладят на положителните емоции и да бъдат заобиколени от хората, които обичат.

 

1. Напълни ваната с гореща вода, добави етерични масла, отпусни се и се наслади на спокойствието, което водата носи. Запали свещи, изпий чаша шампанско и остани по халат цяла вечер.

 

2. Организирай женско парти по пижами. Позабавлявай се с момичетата, поглезете се с домашни маски и се посмейте хубаво.


3. Разходи се в планината с любите си хора. Пийте греяно вино в някоя хижа, замеряйте се със снежни топки, карайте ски или какво друго искате. Просто се насладете на красотата и свежестта на зимния пейзаж.


4. Прекарай романтична вечер с половинката си. Облечи нещо секси и се насладете един на друг. На следващата сутрин закусвайте в леглото и се излежавайте до обяд.


5. Украси дома. Няма нищо по-хубаво от коледното настроение, което носят елхата, свещите и лампичките. Спази традицията и купи нова играчка за елхата, но не забравят след нея да закачиш и най-старата.


6. Настани се удобно на креслото, завий се с топло одеяло и прочети хубава книга. Остани сама, вдъхнови се от красотата на думите, а след това помисли по какъв начин се обогати.


7. Направи любимите си коледни сладки, които и баба ти е приготвяла. Опечи ги с любов и желание. Вържи няколко с красива панделка и подари по една порция на всеки член на твоето голямо семейство от роднини и приятели. Това е много мил жест, с който ще покажеш любовта към близките си, а в същото време няма да ти коства много финансови средства.


8. Сготви празнична вечеря. Събери се с цялото семейство на масата. Пожелайте си да живеете в любов и разбирателство и се насладете на вкусната храна, която сте приготвили.


9. Отдели време за хубава тренировка, така или иначе никога не разполагаш с повече от 30-40 минути. Нищо не ти пречи да комбинираш полезното с приятното. Прекарай следобеда във фитнес залата, а след това можеш да се отпуснеш в сауната или пък да се поглезиш с релаксиращ масаж.


10.. Мързелувайте с любимия мъж някоя вечер. Излегни се на дивана, изпийте по една бира и си пуснете хубав филм. Смейте се, целувайте се, обичайте се.


И не забравяй да погледнеш нощното небе, вгледай се в най-ярката звезда. Пожелай си нещо от все сърце, защото по Коледа стават чудеса!

 

Вижте още:

Мъжката гледна точка за Коледа

Доказателството, че по Коледа стават чудеса
 


 

Коментари към "10 празнични мига, които всяка жена заслужава!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg