11 черти на качествената жена

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Красотата на една жена не е във външността, истинската красота на жената се отразява в душата й. Това е грижата, която тя дава с любов; Страстта, която тя показва. Красотата на една жена расте с годините. "- Одри Хепбърн

Навсякъде има добри жени, но това не винаги е очевидно, когато сме във първата фаза на запознанство. Всъщност честата смяна на една жена с  друга може да остави впечатлението, че качествените жени са малко. (Същото може да се каже и за запознанствата с мъже.)

Ако сте в търсене на жена, вероятно ще срещнете и ще си взаимодействате с всякакви жени - и повечето от тях са добри по сърце. Разбира се ще срещнете и недотам добри екземпляри, а това твърде често води до стереотипи. Въпреки че сме интелигентни като човешки същества, много от нас са по-скоро невежи по отношение на противоположния пол.

В тази статия се фокусираме върху някои от общите черти на качествените жени. Надяваме се, че съдържанието е забавно и проницателно; Може би дори полезно.

1. Грижи се за себе си

Една жена, която се гордее със себе си,  получава непосредствено внимание и уважение. Тя е отговорна и по отношение на това, което прави и се въздържа от незаслужени обвинения към когото и да е. Този вид жена е надеждна, трудолюбива и уверена.

2. Тя се чувства добре в собствената си кожа

Тази жена си знае цената и знае как да я защитава.Въпреки че може да е несигурна от време на време (тя е просто човек), тя е в състояние да се погледне в огледалото с гордост. Тази жена също е и достатъчно интелигентна, за да разбере, че нейното собствено мнение за външния й вид е това, което е от най-голямо значение.

3. Тя има силно чувство за независимост

С други думи, тя не се нуждае от вас - и това е положително нещо. Независимата жена не се нуждае от никого за личните си нужди. Тя не е с вас само, за да можете да осигурите финансовите, умствените или физическите й потребности. Жената е влязла в отношенията ви като равен партньор и е готова да поеме бремето по всяко време, ако е необходимо.

4.Тя не е егоцентрична или погълната от себе си

Напротив, всъщност тя често дава повече отколкото взима и поставя другия пред себе си. В една връзка, себеотрицанието на тази жена е очевидно. Тя иска любов, честност и уважение за вас.

5. Тя не се интересува от драми

Театрите не  интересуват  качествената жена - нещо, което засилва високото й ниво на зрялост. Тази жена няма да играе детски игри, да ескалира конфликти или да ви кара да ревнувате. Тя мрази драмите повече от вас.

6. Тя ви вдъхновява да бъде най-добрата версия на себе си

Една качествена жена знае какво сте способни да бъдете и ще ви поощри, без да се замисля за това. Тя желае да достигнете пълния си потенциал, защото тя обича и уважава и вас, и вашите способности.

7. Тя е уравновесена в конфликтите

Като изтънчена, зряла и интелигентна жена, тя разбира неизбежността на случайния конфликт. Нещо, което разграничава една качествена жена от останалите жени, е, че тя остава логична и е ориентирана в  извънредната ситуация. Тя насърчава и очаква приятелско решение на конфликта.

8. Тя има мнение и е разкрепостена

Тя не се страхува да изрази мнението си и да се придържа към оръжията, които използва. Тя притежава и знанията, за да изрази своите убеждения. Може би най-важното е, че е толерантна към другите и активно се вслушва в това, което казват.

9. Те е истинска,  когато става въпрос за интимност

Една жена с характер не е срамежлива по отношение на интимността. Ще разберете кога е готова за следващата стъпка и не се срамува да каже какво е и не е удобно. Една качествена жена се доближава до интимността, както прави с много други неща: със съблазън и зрялост.

10. Тя винаги оставя положително впечатление

Както вече беше споменато, една качествена жена притежава страхотен характер. Тя е уверена, умна, отворена, честна и лоялна. Поради тези причини, а и други, тя никога не престава да оставя добро впечатление у хората. Предимствата са повече - ако не всички – то поне вашето семейство и приятелите ви й се възхищават и я уважават.

11. Вие чувствате, че имате изключителната възможност да я притежавате!

Но, разбира се! Защо да не се чувствате щастлив да имате жена с такива качества? Вие трябва и да сте горди със себе си, защото една жена с такъв статус няма да се среща с някой, който не е преценила добре.  Ако тя е склонна да сподели остатъка от живота си с вас, чувствайте се благословен!


 

Коментари към "11 черти на качествената жена":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg