2012-та си отива. Дано и bTV с нея!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Из мрежата

„Скъпи зрители, абонати на Булсатком,

към момента нямаме решение по казуса с Булсатком, независимо от усилията ни в тази посока. За съжаление дори нямаме изразена добра воля и гаранции от страна на оператора за преустановяване на дискриминационното и некоректното поведение спрямо bTV Media Group. Независимо от това, само заради вас, верните наши зрители, връщаме сигнала си към Булсатком за предстоящите празници, считано от днес, 23 декември, 16 часа. Ако Булсатком не гарантира промяна в търговските си практики към нас в предстоящите дни, твърде вероятно е да не успеем да подпишем нов договор с тях от 1 януари 2013 г. за излъчването на програмите на bTV Media Group. Ще ви информираме допълнително в случай, че има различен, благоприятен развой за дългосрочните ни отношения.

Пожелаваме ви топли и уютни празници с програмите на каналите на bTV Media Group!“

Това, скъпи приятели, беше най-добрата „гледна точка“, поднасяна ни някога от bTV. А именно, тази от диваните, втренчени в телевизора, където не се виждаше ни звук, ни картина от Босфора, Али Ръза, Фатмагюл и компания. Толкова се зарадвахме, че поне за празниците Асенчо ще спре да ни краде салама от хладилника, а Криско ще си остане у дома да меси питка, вместо да разбива колите на хорицата. Толкова се зарадвахме, когато видяхме съобщението от Булсатком, че за малко да повярваме, че по Коледа наистина се случват чудеса. Нова година без bTV Media Group! Паля свещ и се моля: „Дано, божкееееееее, дано! Дано Булсатком никога не си изплатят задълженията към bTV! Дано е вярно, че "Виваком", "Близу", "МСАТ кейбъл", "Нетера", ”Кабелнет”, ”Делта” и всички други кабелни оператори ще спрат излъчването на телевизията, отразяваща всички гледни точки! Дано никога повече не видим Дианчето Найденова как настоява целият български народ да й се извини! Дано Слави Трифонов потъне в дън земя, заедно с всичките си вицове (Краси Радков и балета може да останат), дано не чуем повече никакви новини за ленти, магистрали и миризливи гербери! Амин.“ Ето това си пожелавам, от все сърце, за Коледа. Само това.

В момента, в който прочетох съобщението на bTV ми стана весело да разбера, че най-цензуриращата телевизия хленчи, че я цензурират. За първи път в живота си подкрепят цензурата с две ръце. Така не съм подкрепяла и разрешаването на пушенето в яслите и детските градини, когато Бойко Борисов заяви, че ще подаде оставка, ако се отмени забраната за тютюнопушене на обществени места.

Честита Коледа, приятели! Нека се хванем за ръце и задружно се помолим снежинките, точките и чертичките завинаги да останат в картината на bTV.


 

Коментари към "2012-та си отива. Дано и bTV с нея!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg