3 Гениални идеи за изрязване на тиква за Хелоуин

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
01.00 a.m.

Ако празнувате Хелоуин или просто искате да зарадвате децата, празникът няма да е истински без поне един фенер от тиква. Тези идеи за изрязване на форми от тиква ще изведат вашата забавна подготовка за декорация на Хелоуин на друго ниво.И няма нужда да се притеснявате ако не сте експерт в резбата или да харчите твърде много пари за декорации, защото тези идеи са толкова лесни за изпълнение, колкото просто да издълбаете дупки във вашата тиква. Оставете въображението си да работи, като украсите тиквите с перуки от растения и парчета плат, след като издълбаете техните очарователни лица.

Тикви - Очи

 

Започнете с две бели тикви (с отстранени стъбла) и две малко по-големи оранжеви тикви. Изрежете дупката на всяка оранжева тиква, достатъчно голяма, за да може да се вмести вътре бялата тиква. Издълбайте оранжевите тикви; издълбайте формата на очите, а след това използвайте ножче за линолеум (или обикновено), за да издълбаете миглите. Начертайте кръгове за ирис и зеница върху белите тикви, изрежете очертанията на ириса с ножчето за линолеум, и леко издълбайте вертикални линии за зеницата от външния до вътрешния ръб на ириса. Боядисва се с разредена зелена акрилна боя; когато изсъхне, използвайте черна акрилна боя за ирис. Начертайте кръвоносните съдове около ириса с червен перманентен маркер. Когато изсъхнат, поставете белите тикви в оранжевите тикви. И готово!

Тиква Мумия

 

Издълбайте отвор на върха на тиквата и изгребете семената. Разрежете тиквата хоризонтално по цялата дължина (радиус), на 1 до 2  пръста под отвора. Повторете разреза 4 до 6 пъти, докато не нарежете цялата тиква на хоризонтални  кръгове/парчета, широки  по 1 до 2 пръста или сантиметра.(не се притеснявайте ако изкривите линиите).

Отделете парчетата. Запазвайки горното и долното парчета еднакви, подредете отново останалите в различен ред. Завъртете парчетата, докато получите форма, която харесвате, като увеличите изрезките за очи или уста, ако желаете. Като започнете от дъното, повдигнете всяко ниво на тиквата, поставете 3 до 4 клечки за зъби на долното ниво, след което натиснете горното, за да се закрепите на място. Продължете със следващото ниво, докато парчетата на цялата тиква са фиксирани заедно. Поставете бобови зърна в очните отвори, като при необходимост ги закрепете с клечки за зъби.

Тиква със зъби

 

Този изненадан приятел ще изглежда възхитително в коридора или на масата ви.Издълбайте кръгли очи и голяма уста на всякакъв размер тиква. За да има тази форма, трябва да е сорт „цигулка” Поставете с натиск изкуствените нокти върху ръба на устата за зъби. За очите залепете черни пайети върху кръгли мидени черупки или изрежете кръгове от бяла хартия или картон; натиснете на място.


 

Коментари към "3 Гениални идеи за изрязване на тиква за Хелоуин":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg