3 лесни начина да кажеш: „Обичам те!“

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Срещнали сте страхотен човек. Забавлявате се, приятно ви е заедно, а само при мисълта за него, усещате пеперуди в корема. Общо взето нещата си отиват към сериозна връзка, остава само да му кажете, че го обичате. Изричането на заветните думи съвсем не е лесно. Дори да сте сигурни в любовта на другия, винаги си има страх от неговата реакция. Особено, ако сте от по-срамежливите. Точно затова решихме да ви покажем 3 лесни начина да кажеш на някой: „Обичам те!“. Може би ще ви вдъхнат малкото смелост, от която се нуждаете.

 

След секс

Първият начин е да се възползвате от емоционалния момент след секс. Ако се притеснявате, сложете глава на раменете му, за да избегнете директния контакт с очите и му кажете, че го обичате. Може да изречете думите и по време на интимните ласки, но има вероятност да не ви приеме на сериозно.

 

По време на целувка

Това е много романтичен начин да изразиш чувствата си. Изчакайте удобен момент, когато сте сами в приятна обстановка. Започнете горещо да го целувате и когато настъпи приятна възбуда и за двамата, му кажете: „Обичам те!“. За да засилите момента, можете с изричането на думите да го погледнете дълбоко в очите.

 

С бележка

Малко нестандартен и закачлив метод, но пък за сметка на това е и най-лесен. Примерно сте в заведение. Напишете с червило на салфетката: „Обичам те“. Сгънете я добре, дайте му я и отидете до тоалетната. Така ще му осигурите достатъчно време да обмисли реакцията си и да не изтърси някоя глупост.


 

Коментари към "3 лесни начина да кажеш: „Обичам те!“":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg