3 седмици! Толкова издържат мъжете без секс

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Ако за жените сексът е преди всичко емоция и за тази емоция те са готови да стоят на сухо дори и с месеци, то, знаете, за мъжете е „малко“ по-различно.

Не че и те не могат да го раздават по-романтично, но сексът за тях си е секс и им е необходим като въздуха, който дишат. А колко точно могат да изкарат без него? Учените вече изчислиха и това. И отговорът е... 3 седмици!

От там нататък става страшно. Жените от своя страна съвсем спокойно могат да се справят с до 2 месеца въздържание. Понякога една прегръдка или целувка за тях може да се окаже достатъчна, за да си набавят нужната доза емоция.

Разбира се, други фактори също оказват значение за либидото. Например, темперамента, начина на живот, възрастта... Всъщност, именно възрастта е доста определяща за сексуалните пориви.

Мъжете на 20 обикновено са готови за подвизи винаги, навсякъде и при всякакви обстоятелства.

На 30 мъжете поулягат (Доколкото е възможно!) - започват да мислят за кариера, семейство, деца. А жените, не че и те не улягат, но стават и по-палави от всякога в сексуално отношение. Е, жалко за разминавката!

На 40 години и при двата пола се наблюдава спад в сексуалността. Особено при мъжете, които изпадат в така наречената криза на средната възраст.


 

Коментари към "3 седмици! Толкова издържат мъжете без секс":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg