4 неща, които ужасно много ще го отблъснат от теб

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

За разлика от повечето жени, мъжете не са склонни да правят огромни компромиси в името на любовта. Което ще рече, че има неща, дето няма да ги преглътнат и това е. Кои са те, четете и ще разберете.

 

1. Крещенето

Почти всички представители на силния пол се чувстват супер неловко, ако жена плаче. Но пък абсолютно всички направо се отвращават, когато тя крещи! Особено на улицата или пред близките им. Затова, внимавайте с децибелите, ако искате да си запазите мъжа.

 

2. Негодуването срещу приятелите им

Много грешен ход е да се опитвате да го отделите от приятелите му. Просто вие сте по-слабата страна и това няма да се промени, ако постоянно му говорите срещу тях. Пък и реално погледнато няма нужда, защото доста от господата сами избират да разредят приятелските срещи в името на повече време с половинката. Но, ако вие сте тази, която го насилва да вземе подобно решение, по-вероятно е да не го направи.

 

3. Досаждането

Мъжете никога няма да разберат, защо приятелките им звънят по 30 пъти на ден. И няма защо да им се сърдим. Това наистина е нелогично и досадно. В един момент той просто спира да ти вдига! А ти си внушаваш фантасмагорични причини защо постъпва така. Ако той ти обясни, че не желае да му се обаждаш толкова често, става още по-зле. И се заплитат едни драми, които почти винаги са с фатален край.

 

4. Прахосничеството

Жените обичаме подаръци и изненади. Но е адски грешно да си ги просим! Прави лошо впечатление и отблъсква. Най-вече, ако приятелят ни няма големи възможности, а ние искаме ли, искаме. Защо това е причина той да те зареже? Ами, замисли се – ти му излизаш прекалено „скъпа“, а редом с това вървят и цупенето, мрънкането, изискването и на всичкото отгоре не винаги си готова за секс. С тези средства той спокойно може да се радва на компанията на различни момичета през вечер. Да, звучи грозно, но мъжката мисъл е по-практична и емоциите не винаги са най-важни.

 

Вижте още:

7-те неща, заради които мъжете ни напускат

Как да си върнеш мъжа обратно?
 


 

Коментари към "4 неща, които ужасно много ще го отблъснат от теб":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg