4 неща, от които мъжът се нуждае в една връзка

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Има безброй статии, които отговарят на въпроса какво искат жените, но малко са тези, които показват мъжката гледна точка, затова се спряхме на няколко неща, които господата търсят в една връзка. Ето какво наистина иска мъжът от своята половинка:

 

1. Да бъде честна


Това е може би най-важното качество и у двата пола или поне в повечето случаи. И мъжете, както и дамите не обичат да ги лъжат в очите. По-добре всичко да се казва тук и сега, премълчаните истини, оставени за по-късно, не влияят добре на една връзка. Ако нещо ви дразни, разстройва, не крийте, споделете. Това всъщност е признакът на здрави отношения, а не липсата на проблеми и разногласия, такива винаги ще има, но въпросът е как и колко добре ще ги решите.

 

2. Да бъде себе си


Повярвайте момичета, мъжете не искат да ви променят и щом са ви избрали значи ви харесват, такива, каквито сте. Пък и не е нужно да криеш истинската си същност само за да спечелиш любовта на някого. Истината рано или късно излиза наяве, а последствията могат да бъдат катастрофални. В края винаги остава поне един много наранен. Затова просто бъдете себе си, разбира се може да се променяте и да надграждате себе си във връзката, но това не трябва да става насилствено и заради някого.

 

3. Да го остави да бъде себе си


Както мъжете не трябва да искат да ви променят така и вие не бива да се опитвате да правите същото. Според проучванията дамите са по-склонни да налагат някакви ограничения и промени върху своите половинки. Това, разбира се, не е адвекватно и правилно поведение, към човек когото обичате. Всъщност няма нищо общо с любов, а с достигането на някаква изкривена представа за идеал. Никой обаче не е съвършен, всички трябва да се приемаме такива, каквито сме, особено когато се отнася до романтичните отношения.

 

4. Да го спаси от самия него


Въпреки всичко мъжете се склонни доста често да бъркат и да имат нужда от напътствия. Не, че жените нямат, разбира се, но тук важи поговорката, че мъжете винаги си остават малко или много деца и понякога трябва половинката им да ги спасява от някоя и друга каша. Примери от бита, колкото щете като започнем от пиянските вечери, прането, децата, работата, списъкът е дълъг. Но нали зад всеки успял мъж стои по една жена все пак. ;)
 


 

Коментари към "4 неща, от които мъжът се нуждае в една връзка":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg