4 признака, че той не те заслужава

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Разликата между истинска любов със стабилен мъж и страст с неудачник не винаги може да се установи. Както знаем, емоциите често замъгляват преценките ни, а после жестоко си патим от това. Достоен ли е твоят човек за теб? Или по-скоро те използва и ти хаби чувствата и времето? Подготвили сме 4 признака, които са показател, че си с мъж, който не те заслужава.

 

1. Когато има проблем, той се ослушва

В днешно време доста двойки имат финансови затруднения, а неотложните разходи се трупат. Какво прави той? Вдига рамене и мига на парцали в безпомощност, докато ти набираш някой приятел да ти даде пари назаем. Или пък нещо друго трябва да се свърши, а твоят човек си прави оглушки и отново ангажиментът пада върху теб. Не си и помисляй, че това някога ще се промени!

 

2. Той не оценява труда ти

Да речем, че отделяш няколко часа да изчистиш вкъщи, а само 5 минути, след като той се прибра, вече е пълна кочина. Ще кажете, че тази причина е дребнава. Всъщност не е! Защото поведението му говори, че не оценява усилията ти или те приема за даденост. И двете са причина моментално да го зарежеш.

 

3. Не се съобразява с теб

Ти искаш да излезете с приятели, но той ти казва, че ще си гледа мача на дивана. После предлагаш да отидете на гости на родителите ти, но той, естествено, има по-важни планове. Разбира се, това са само част от редицата обстоятелства, в които само неговите желания са важни. А ти... ти наистина си му "досадна" с вечната ти мания да му се "налагаш".

 

4. Изисква прекалено много от теб

Вярно е, че двойките трябва да си кажат честно какво очакват от връзката си. Вярно е и че отношенията изискват компромиси. Въпросът е, обаче, колко и от кого. Направи си равносметка - от колко неща се отказа в името на любовта ви и от колко той? Ако везните накланят прекалено в твоята посока, да знаеш, че правиш прекалено много за него, а и силно се съмняваме, че той го заслужава!

 

Вижте още:

С подходящия мъж ли си?

7 признака, че раздялата ви е неизбежна
 


 

Коментари към "4 признака, че той не те заслужава":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg