4 типа жени, които отблъскват мъжете

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

 

Има жени, които ти хващат окото още от първата среща, след първата дума, жени които са искрени, усмихнати и позитивни. Може да се каже, че тези жени са най-желани от мъжете, но има и едни други жени, които могат да те отблъснат с един замах. Това са онези жени, които вечно мрънкат, все искат да им се обръща внимание и когато това не стане, се чупят като малки деца с нагласата, че това вече е изпитано от детските им години пред роднините и ще проработи и сега. Да, ама не..., мъжете много внимателно подбират жените до себе си, другите са за загуба на време и за бройка, а коя жена иска да е просто поредната бройка, аз не познавам такава.

 

Страхливата...

Да мъжете много обичат да бъдат закрилници, но ако жената до тях е голяма пъзла това би могло да ги изнерви... Хубаво ви е страх от паяци, но не може да пищите като истерични, вземете един чехъл и преодолейте страха. Кой мъж не иска да види, че жената до него е силно момиче и може да преодолее фобиите и страховете си сама, естествено, за да погъделичкате егото може да му кажете, че е благодарение на него.

 

Лиглата...

Вече не сте деца, не живеете при мама и татко, няма кой да ви потупва по рамото и да ви казва, че по-красива и умна от вас няма. Стегнете се малко, никой не обича разглезени момиченца, нито като малки, а още повече, когато пораснат. Този мъж жена ли си има, или сополиво хлапе. Ако искате да сте желана и да се чувствате нужна проявете отговорност първо към себе си. Няма нищо по стимулиращо от жена, здраво стъпила на земята и живееща в реалността, без принцеси и принцове на бял кон. Принцът се е запил в някоя кръчма, конят се залюби с магарица, това е положението.

 

Взискателната...

Не е лошо да си взискателна, но хайде стига! Да го гоните с ютията, защото му се е подгънала яката или постоянно да изисквате да бъде точен на срещите ви, е прекалено. Спрете да мрънкате дами, той не е часовник, не е и в армията, оставете човека да се чувства спокоен във връзката ви, дайте му свобода.Опитите да го промените само могат да го отблъснат от вас, ако това искате, вървите в правилна посока.

 

Меркантилната кокона...

Кажете ми, на кой мъж му пука за това кой номер ви е червилото и колко струва? Най-много да разбере, че на вас не може да ви се подари просто нещо от сърце, трябва да е и стабилно подплатено с пари, а ако може да е и дизайнерско, придружено и с още куп други неща...ИДЕАЛНО!
 


 

Коментари към "4 типа жени, които отблъскват мъжете":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg