4 типа мъже, които ще ти скъсат нервите

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Това, че няма идеални хора, ни е ясно на всички. Както и че ще трябва да правим компромиси и да преглъщаме неприятни неща в името на здравата връзка. Съществуват обаче 4-ри типа мъже, които са способни буквално да ви скъсат нервите! Просто не си заслужава да хабите усилия и време. Така че, мацки, попаднете ли на някой от тях, бягайте далече.

Господин „Твърде зает“
Той може би е чаровен и галантен, но никога няма време за вас. Отменя уговорки в последния момент, закъснява или пък изобщо не идва на срещи.  Казва, че ще се обади днес, а звъни след седмица. И все такива неща, които наистина могат да ви побъркат.  Ако не искате да сте постоянно „в режим готовност“, разкарайте го още след първите подобни номера.

Господин „Аз съм Най“
Той е ужасно самоуверен  и не приема чуждо мнение и съвети. Критикува и се присмива на всичко и всеки. Но той не само е свръх интелигентен. Той е и свръх красив! И ако вие сте пропуснали да го отбележите, той ще го направи вместо вас и то поне 100 пъти. Мацки, няма никакъв смисъл да си губите времето с този въздух под налягане.

Господин „Мистерия“
Той е просто присъствие. Никога не говори за себе си, не разкрива лични неща, не знаете къде точно живее, дори какво работи. Не, не си мислете, че е таен агент! Най-вероятно не иска да се разкрива пред вас, защото няма сериозни намерения. Или пък изпитва панически ужас от обвързване. Сигурно си представя как го преследвате, дебнете и звъните през час в офиса му. Каквато и да е причината, по-добре не се занимавайте с такъв мъж.

Господин „Извинение“
За съжаление доста разпространен тип мъже. Поведението му е грешка след грешка. Обикновено защото така му изнася. Но за сметка на това е цар на извиненията! Способен е пред очите ви да флиртува с друга жена, а след това часове да рони крокодилски сълзи и да ви обяснява колко съжалява. И после пак безцеремонно да сваля друга във ваше присъствие. Не си мислете, че има излизане от този порочен кръг! Бъдещето ви ще бъде – той си прави каквото си иска, а после горещо умолява и съжалява. Просто няма смисъл…
 


 

Коментари към "4 типа мъже, които ще ти скъсат нервите":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg