5 вида синхронни връзки, които създаваме в живота си

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
01.00 a.m.

Вярвате ли, че всичко, което се случва си има причина? Някои смятат, че всяка среща, с всеки един човек в живота ни, има своята цел. Помислете за всички хора, които сте срещнали по пътя си. Хора от различни култури и среди,  различни личности с таланти и истории. Всеки един от тези хора е имал различна цел в живота ви. Може да са ви донесли радост или доброта, когато ви най-много сте имали нужда, може да са отворили очите ви за нещо ново или различно, или може да са ви научили на урок, който ще ви служи в продължение на години. Може би никога няма да разберете точната цел на всяка една среща, но е много вероятно да има, нещо по-смислено от привидното във всички наши запознанства.

Ето пет вида синхронни връзки:

1. Хора, които ви събуждат

 

Не всеки човек, когото срещнете, ще бъде до вас през целия ви живот. Но дори познанството за кратък период от време може да ви промени. Тези, които ви събуждат, се появяват да ви напомнят за вашите мечти и цели. Те ви приканват да останете фокусирани и да преследвате това,което ви вълнува. Такъв човек може да те изненада,точно когато си готов да се откажеш.

2. Хората, които ви напомнят

От време на време можем да се отклоним от правилния път. Има хора, които влизат в живота ни, за да ни покажат правилния път към щастието и успеха. Те може и да не са наоколо за дълго, но тези хора често оставят трайно впечатление. Те ни напомнят кое е важно.

3. Хората, които ви тласкат към растеж

 

Има хора, които влизат в живота ви, за да ви помогнат да се учите и да растете. Това може да бъде учител, съветник, духовен наставник или просто приятел. Тези хора ще ви помагат във вашите битки и ще ви научат на неща, които не сте могли да видите сами.

4. Хората, които задържат времето

Може да срещнете хора, които стоят в кафенето, в автобуса или чакат на опашка. Това са хората, с които говорите малко, но никога не продължавате връзката си с тях. Краткият период от време, който прекарвате с тях, може да изглежда незначителен, но години след като сте се срещнали, може внезапно да си спомните име, лице или урок от тях, които са останали с вас.

5. Хората, които остават

 

Не на последно място, има хора, които остават. Това са хората, с които се сблъсквате и с които създавате трайна връзка. Те са най-ценният тип хора, с които ще се срещнете. Те ви вдигат, когато паднете, те ви поздравяват за успеха ви и винаги са до вас, за да ви помагат да растете. Тези специални връзки имат най-голямо въздействие върху живота ви.


 

Коментари към "5 вида синхронни връзки, които създаваме в живота си":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg