5 положителни неща, които всяко необвързано момиче трябва да помни на Свети Валентин

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Преди да се усетите, 14 февруари пак дойде и вие отново сте сами, пиете вино сама  и  се питате: "Как се случи това?" От опит знам-да си сам нашибания ден  Свети Валентине гадно. Ние всички бихме се радвали да прекараме, специален ден с някой, който го е грижа занас .

Ние всички мечтаем да сме красиви и да отидем на  хубава фондю- вечеря, последвана от лудуване в леглото. В обществото има тенденция да ни се казва, като жени, че ние трябва да прекарваме времето си в опит да си намерим спътник. Нашите семейства го подчертават още повече, като ни питат непрекъснато за момчета.  Чувстваме постоянен натиск , особено достигайки определена възраст,  да  намерим някакъв човек, който ще сложи пръстен на ръката ни. И когато всички наши приятели от училище стават ангажирани с връзки, омъжени или имат бебета, ние започваме да си представяме , дори повече предстоящия си живот, прекаран като майка на 32 котки.

 

Въпреки че не може да прекарате деня на Свети  Валентин по начина, по който сте си го представяли, има толкова много неща, които трябва да се празнуват на този специален ден.

1.Вие не сте сама.

Кой изобщо измисли и ви лепна този тъп  етикет? Технически, не сте във връзка, но не сте единствена: Има толкова много хора, които ви обичат, и  винаги ще има някой там за вас. Въпреки че  не можете да почувствате  това точно сега, вие сте обожавана повече, отколкото някога ще знаете. Терминът "сама" не трябва да е етикет, който  носите. Той не ви  определя. Това не ви прави нито повече,нито по-малко личност.

2. Вие заслужавате всичко.

Знам, че може да боли точно сега. Просто, защото няма мъж в момента, това  не значи, че не сте обичани или отблъскващи. Случвало ми се е да вярвам, че  просто защото не съм имала гадже, нещо не е наред с мен.

Казвах си, че това е по моя вина. Може би не съм достатъчно красива. Може би не съм висока, умна или достатъчно забавна някой да ме обича. Но след няколко разговора с мои скъпи приятели, аз скоро започнах да осъзнавам, че причината не е в мен: Просто все още  не беше дошло времето. Никога не трябва да обичаш човек, който не може да те обожава точно такава, каквато си.Ти си силна. Ти си независима. Не толерирайте човек, който не ви цени и който не ви обича от цялото си сърце, с всичките ви недостатъци. Вие сте специална и уникална и това е толкова  ценно. Вие сте дама. Не ви  нужен никой, който мисли по друг начин.

3. Вие ще намерите "онзи."

Няма да бъдете сама завинаги: Това е обещание. Нямам съмнение, че някой ще се влюби в теб. Той ще се влюби в усмивката ти,  смеха и начина, по който косата ви изглежда, дори когато не е измита или сресана . Той ще те обича, когато си пила малко повече. Ще те обича, когато плачеш, но също така и когато си толкова луда, че си красива. Колкото евтино и клиширано да звучи, вашата половинка е някъде там. Той живее всеки ден и ви чака и когато времето е подходящо, ще се срещнете с него. Може би това ще бъде в кафене или на работното място. Може дори да бъде доставчика на пици. Това просто отнема време и се нуждае от търпение.

4. Любовта ще се случи.

 Любовта не идва,както и всичко хубаво или лошо,  точно когато го искате: Тя идва, когато най-малко я очакваш и когато знае, че си готова.  На първия стресов работен ден. Когато крещите на продавачката в магазина...Тя идва в неочаквани моменти , които никой не би могъл някога да прогнозира.

Любовта не става по график. Тя е случайна, спонтанна и невероятна. Тя носи пеперуди в корема, когато той ви целува. Любовта е радост и болка, и надежда, и брилянтна и ужасна. Любовта е грандиозно нещо.

5. Ти си кучка.

 

Ако всичко друго се провали, знай, че си кучка, в добрия смисъл. - Ти си силна, независима жена, която не се нуждае от мъж, поне в момента. Налей си чаша вино, обади се на най-добрите си приятели и гледайте глупава романтична комедия заедно. Само  защото няма да излизаш не значи, че не може да се облечеш хубаво. По дяволите, сложи  си балната рокля!  Кога ще я носите отново, така или иначе?

Сложи си грим. Направи си хубава вана. Яж пица или каквото обичаш. Тичай из апартамента си гола. Направи нещо лудо! Намери щастие и любов в комфорта на най-добрите си приятели и семейството си. Св. Валентин не е само за любовта в романтичните връзки; тя е и за любовта между хората.

Вие сте много по-обичана, отколкото можете да си представите. Вие сте красива, и никой няма право да ви кара да се чувствате по друг начин. Вие сте невероятна.


 

Коментари към "5 положителни неща, които всяко необвързано момиче трябва да помни на Свети Валентин":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg