5 мита за това какво искат мъжете в леглото

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Толкова много се е изписало и изговорило за това какво искат и харесват мъжете в секса. Вече сме големи хора и преди всичко трябва да сме наясно с едно – един с един не са еднакви господата, както и жените, характери и вкусове много. Но обременени от мултимедийно съдържание, което си носим дори в джоба, като че ли сме склонни да приемаме за верни някои митове, които многобройните кино и тв продукции ни предлагат на тепсия. Време е да дадем думата на господата, за да развенчаят някои митове за предпочитанията им в леглото! Попаднахме на тяхното мнение в Your Tango.


Мъжете се плашат, когато една жена е имала много сексуални партньори


Не, всъщност се стараят дори да не мислят за това какъв опит сте натрупали с други мъже. Истинският проблем не е броят на секс партньорите ви, а разговорите за това. Когато казвате на един мъж, че сте научили този страхотен трик, с който сте го влудили, от еди кой си не знам си къде си, то партньорът ви неизбежно вижда в мислите си как този някой си ви….ами, да де, учи ви на този трик. Не е приятно, нали?


Мъжете очакват жените да бъдат сексуално активни, колкото тях


Може би или по-скоро не. Ние, жените, не се чувстваме никак специални, ако знаем, че мъжът води вкъщи всичко на два крака и с пола. Е, същото горе долу се получава и с мъжете. Правилата на играта не са се променили, каквото и да си говорим. Мъжът е привлечен от една жена, прави първата крачка, но жената е тази, която трябва да му покаже колко бързо и колко далеч може да стигне. И господата остават доста изненадани, когато още втората ни дума, мили дами, е „да“. Със сигурност няма да ви помисля за мръсница, ако преспите на първата среща, но неизбежно си мислят какво ви накара да се дадете така бързо. В този момент възниква следният проблем – ако мъжът прояви интерес за дългосрочна връзка, със сигурност ще си помисли, че явно не сте така взискателна с кого си лягате. Което не е голям проблем, но при положение, че той си търси сериозна половинка, това може да го накара да продължи да търси. Както и при нас се случва, впрочем.


Мъжете искат жени, които са сексуално свободни


Не е точно така, твърдят господата. Всъщност искат партньорка, с която си пасват сексуално. Стига да сте отворена към поне 80% от нещата, които той обича, няма да му пречи, че не изпълнявате някоя и друга негова фантазия. Много повече би ги притеснила мисълта, че сте казали „да“, само за да се изкарате сексуално свободна и отворена към какво ли не. Последното нещо, което един мъж иска(е, ако е мъж на място, разбира се, има и „лекета“, да не се лъжем), е да ви отведе на „място“, на което не искате да бъдете.


Мъжете губят интерес, ако жената ги кара да чакат за секс


Реакцията по отношение на чакането много зависи от това какво си мислят, че чакат. Ако си мислят, че ни трябва време, за да ги опознаем – това ги ласкае и са склонни да поизчакат колкото ни е необходимо. Харесва им идеята, че избираме, защото в крайна сметка сме избрали тях. В същото време обаче повечето от господата не са абсолютни коне с капаци и много добре усещат онези хитри лисички, които просто ги мотаят, за да си изкарват безплатни вечери и подаръчета. Всъщност мъжете твърдят, че всеки над 25 години поне веднъж се е хващал в капана на някоя засукана госпожица, която го е водила за носа, само за да ѝ плаща сметките в ресторантите.


Сексът за една нощ никога не води до дългосрочно обвързване


Наясно сме, че мъжете не прекарват детството си в мечти за сватба. При тях всичко зависи от подходящото време и подходящата жена. Ако не са готови в личен и професионален план за дългосрочно обвързване, никаква ситуация, без значение дали сте си легнали с него веднага или не, няма да ги навие на тази идея.
От друга страна обаче, ако той е готов да се обвърже, срещнали сте се и е решил, че вие сте жената, нищо в начин ви на запознанство няма да го уплаши. Има известна истина в този мит, просто защото обикновено сексът за една нощ включва и алкохол и някак химията не се усеща така истински. Но бъдете сигурни, че ако все пак сте се запознали, защото сте правили секс, това няма да го уплаши.
 


 

Коментари към "5 мита за това какво искат мъжете в леглото":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg