5 неща, в които мъжете са просто перфектни!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Днес няма да говорим за съревнование между половете. Напротив! Решихме да изтъкнем няколко типично мъжки качества и способности, които намираме за страшно очарователни. Така че, момчета, вижте, в какво сте наистина перфектни.

Утешителната прегръдка
Нищо не успокоява повече от дълбоката прегръдка на мъжа, когото обичаш. Едва ли има жена, която ще го отрече. Нито разговорите с приятелки, нито напътствията на мама могат да се мерят с чувството, че си като малко плюшено коте в ръцете, които те обгръщат и закрилят с любов.

Способността да ядосвате и радвате по едно и също време
Мъжете могат да постигнат невъзможната задача да ни ядосат и в същото време да ни направят много щастливи. Ето и един пример. Гледате репортаж за раждането. Той леко пренебрежително казва: „Едва ли боли чак толкова“. И точно преди да му спретнете скандала, довършва: “Но, когато ти раждаш детето ни, аз ще съм до теб и ще те подкрепям“. Току-що призна, че иска деца от теб, как да му се сърдиш!

Способността да казват нещо абсолютно нелепо и пак да са очарователни
Тези изказвания са типични за повечето мъже. Изцепват някаква пълна глупост и в същото време тя звучи мило. Като например: „Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Ако не, да мина пак…“

Секси гласът рано сутрин
Докато ние звучим като жаби, при господата се получава една страшно възбуждаща плътност в гласа. Не са малко дамите, които точно заради този сутрешен глас стават палави още преди да са си отворили очите.

Способността да поправят разни неща
Това не можем да ви отречем! Независимо дали сменяте крушка, поправяте кола или настройвате телефона ни, в нашите очи изглеждате страхотно. Създавате ни едно особено чувство за сигурност и принадлежност към човек, на когото му пука за нас.
 


 

Коментари към "5 неща, в които мъжете са просто перфектни!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg