5 неща, които заслужаваме

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
01.00 a.m.


Не се подценявайте, момичета! Колко често не осъзнаваме колко ценни сме? Колко често не сме способни да видим собствената си стойност и красота? А би трябвало да се гордеем с всичко, което сме. И да бъдем уверени, че заслужаваме!


Заслужаваме...


Да бъдете щастливи


О, да! Няма значение какво сте оставили зад гърба си, каквото и да ви се е случвало, заслужавате да бъдете щастливи. Откажете се от навика да се оставяте на лошото настроение и да си повтаряте, че сте обречени да ви боли. Няма такова нещо. Това, за което сте предопределени, е да направите живота си такъв, какъвто искате и с какъвто ще се гордеете.


Да бъдете обичани


Не се примирявайте с това да се срещате с човек, когото не харесвате съвсем, само защото си мислите, че никой друг няма да ви обича. Обичайте себе си, защото сте невероятна жена и знайте, че заслужавате да бъдете обичана от невероятен мъж.


Успех


Най-важното условие, за да постигнете успех – да си вършите работата с желание. Не се колебайте, осмелете се и кандидатствайте за мечтаната работа. Заслужавате това. Направете каквото трябва, за да сбъднете желанията си. Спрете да се притеснявате, че имате малко опит, че образованието ви не е съвсем подходящо и един куп други самоубеждения, че не заслужавате да вършите каквото обичате.


Вещите си


О, да, заслужавате да си купувате глезотийките, които ви радват. Не, не казвам, че са мега важни и че без тях не можем, напротив. Но ако новият S6 или iPhone 6 ужасно много ви харесва и ви се иска да го имате – това е напълно нормално. Има разлика между това да поставяте на първо място вещите, да сте зависими от тях и да им робувате, и просто да им се наслаждавате, знаейки, че в живота има други много по-ценни неща.


Начина си на живот


Може да смятате живота за тежък, а може и да се радвате на всеки един миг в него. Всичко зависи от начина, по който гледате на света около вас. Заслужавате да имате живота, който искате. Затова не се колебайте да правите всичко възможно, което ви радва и ви носи точно това, от което имате нужда.
 


 

Коментари към "5 неща, които заслужаваме":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg