5 признака, че ти трябва нов мъж!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

 

 

Едва ли има жена, която да не мечтае за истинска любов и щастие в своята връзка. Макар да ни се натрапва, че това ще бъде временно явление и рано или късно всичко ще се превърне в рутина и навик, аз не съм на това мнение. Защото вярвам, че няма кофти или емоционално неспособни хора. Има само подходящи и неподходящи! Или с други думи, попаднеш ли на Твоя човек, недостатъците ще са само лека подправка в иначе страхотните ви отношения.

 

Друг е въпросът, че много жени си навиваме на пръста да бъдем с някого, макар очевидно той да не става за нас. Дали защото сме вложили много чувства и усилия, дали защото не обичаме провалите… удряме си главата в стената, с идеята, че ще оформим красива арка. Е, не става!

 

В много случаи, ако не се чувствате щастливи в любовта, това, което трябва да направите, е… Да смените мъжа! Момчета, без да се обиждате, това не значи, че вината е само във вас. А, за да разберете, дали той ви е проблемът, ви препоръчвам да видите кои са 5-те признака, че ви трябва нов мъж.


 

Коментари към "5 признака, че ти трябва нов мъж!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg