5 причини сексът с бивш да е голямо изкушение

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Сексът с бивш не е добра идея и това могат да ви го кажат всички научни статии, приятели, личен опит, но пак прибягваме до него. Може цялото ти същество да крещи: „това е голяма грешка“, но пак се отдаваш на изкушението. Точно това го прави толкова забавно, вълнуващо и незабравимо преживяване. Ето какво ни кара да го правим:

 

1.      Това е нещо много „лошо“

Забранено е. Грешно е. Но пристрастеността към отнощения, които знаеш, че няма как да се получат, може да бъде доста силна. И двамата е трябвало да продължит преди много време, но нещо ви държи и ви кара да се връщате назад. Лошо е, но всички обичаме да сме леко лоши и неприлични понякога.

 

2.      Контролът се връща в твоите ръце

Може би е разбил сърцето ти? Може би не си го преживял още и всеки път като го видиш през главата ти преминава влакче на ужасите. Накарал те е да се почувстваш слаба и уязвима, но сега сексуалността ти дава предимство. Знаеш точно какво му харесва, но сама избираш кога и дали да му доставиш удоволствие, а това го побърква.

 

3.      Можеш да превърнеш болката в любовна игра

Емоциите след раздяла са доста силни, но вместо да ги потиснеш можеш да ги трансформираш в страстна любовна игра. Само секс, никакви разсейващи чувства. Ти той и удоволствието.

 

4.      Всичко е познато

Клише може би, но си е самата истина. Познавате телата си, желанията си, любимите си неща, тъй като сте прекарали месеци или години заедно и сте се напаснали много добре. Имате си доверие и знаете странните си фантазии, може би и фетиши. Така, че ви е лесно да се отпуснете.

 

5.      Опасно е

Освен, че е лошо е и много опасно начинание. Опасно за емоционалното и менталното ви здраве особено, ако още сте силно влюбени в този човек. Може да се стигне до манипулативни действия, отчаяние, депресия. Но страхът от възможната лоша развръзка не е в състояние да ви спре. Напротив, опасността е нещото, което най-много ни изкушава да се впуснем в подобни взаимоотношения. 

Коментари към "5 причини сексът с бивш да е голямо изкушение":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg