5 различни идеи за деня на Свети Валентин

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Св. Валентин съществува, за да чества любовта, връзките и секса. За съжаление, поради търговския и обществен натиск, стресът често може да доведе до ситуации на разочарование. И дори, ако наистина не ви е грижа за Деня на влюбените и  не бихте се разочаровали, най-малкото,  е хубаво, когато партньорът ви полага малко повече усилия, за да ви накара да се чувствате оценени.

Докато стандартната вечеря може да е началото на нещо специално, то не за всекие така. И тъй като всички сме заети (и планирането отнема време и енергия), ние оформихме : Идеи за Свети Валентин, които ще извадят вас и  вашия партньор от зоната на комфорт. От масажи за  двойки до бурлеска представления, тези предложения не само ще предоставят вълнение и удоволствие, но ще ви напомнят защо се влюбихте в партньора си на първо място.

Отидете до магазина за секс играчки заедно.

Вместо просто да  използвате любимите си секс играчки за Деня на влюбените, отидете крачка напред, като посетите местния магазин за секс играчки и похарчете средства за нещо заедно. Ако сте в нова връзка и все още нямате собствени играчки, които сте закупили като двойка, Свети Валентин е идеалното време да го направите. С помощта на секс играчките добавяте допълнителен елемент на романтика, в сравнение с прибягването до стария вибратор , който имате още от гимназията.

За някои, посещението на секс бутик може да бъде смущаващо, но се опитайте да си спомните, че това е забавно и наистина не може да навреди, стига да следвате желанията си.

Посетете бурлеска шоу.

 

Не само, че бурлеската показва еротика, жизненост  и класа, тя е невероятна, включително и в разнообразието на тялото, от танцьори с размер плюс в различни възрастови групи. На Свети Валентин, закупете  билети за бурлеска шоу и подкрепете местните танцьори, докато сте сгушени до вашата половинка в слабо осветената зала и се наслаждавайте на тази форма на изкуство, което датира от векове.

Практикувайте магията на съблазняването.

 

Докато, секс  магията е за овладяване на сексуалната енергия и за постигане на желаните резултати, сексуални или не, магията на съблазняването е за сближаване на двойките.

Магията на съблазняването е за удоволствие, закачка и спечелване на някого или за пречупване на  собствените  задръжки. Тя включва ритуали основаващи се на изкуството на закачката, сетивата и чифтосването.

Някои от начините за практикуванее магията на съблазняване включват осветление с червени или розови свещи и магическа баня с партньора . Червените свещи символизира сексуалност, Марс, розовите свещи представляват традиционните женски качества на Венера.

Рецепта за приятна вана  с рози, жасмин, ванилия, които са чудесни съставки за отпускане във ваната, като билки или етерични масла. Сама сте? Не бойте се. Запалете свещи и се наслаждавайте на Деня влюбените също толкова добре и в соло вариант (да не говорим, че ваната може да бъде по-удобна!). Свети Валентин трябва да бъде проява на любов и страст, особено към самия себе си.

Подправете нещата (буквално) с готвене на нещо ново.

 

Готвенето е чувствено по дефиниция, от миризмите на подправки , които се носят през вашия апартамент, до звуците на цвърчащи зеленчуци в тиган. Плюс това, всичко може да е резервирано и да е трудно да се излезе на Свети Валентин, така че често е много по-интимно да сготвите храна за вашия партньор. За допълнителен сексапил, опитайте нещо ново (може би ястие, което потенциално е афродизиак). И за още повече сексапил, носете престилка и нищо друго - просто бъдете внимателни, ако готвите  с повечко  люто.

Поклонете се на Мери Джейн.

 

Ако вие и вашият партньор живеете в държава, където марихуаната е легална,  насладете й се. Добавянето на канабис на вашия ден на влюбените може да повиши преживяването (освен, че тези шоколади ще изглеждат още по-вкусно).

Проучванията показват, че тревата има потенциала да повиши сексуалното удоволствие( за сега, изследването е обещаващо, но малко по мащаб). И много хора съобщават, че тя променя сексуалния им живот към по-добро. Както с всичко, все пак, умереността е от ключово значение. Прекаляването може да ви направи летаргични и да ви разфокусира.


 

Коментари към "5 различни идеи за деня на Свети Валентин":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg