6 знака издават края на връзката

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Ако вече имате усещането, че нещо с връзката ви не е наред, то най-вероятно е така. Често обаче се залъгваме, че макар и нещо да не върви и понеже на нас самите дори и не ни хрумва за раздяла, то и половинката ни едва ли обмисля такъв вариант. Истината е обаче, че мъжете могат да бъдат доста потайни. И един ден да се окаже, че той просто си е събрал нещата и повече няма „вас“. Затова ако ви се струва, че нещо куца, помислете дали не сте забелязали тези неща в поведението му. Те ще ви дадат знак, че може и да си излезе през вратата завинаги.

Съвет: Обмислете тези знаци, но в никакъв случай не се вманиачавайте, че те означават непременно раздяла. Ако си втълпите нещо, това ще се отрази на поведението ви и неизбежно самите вие ще докарате връзката си до разруха.

Не се задържа много с вас

Ако неусетно е съкратил времето, което ви отделя, може да има много причини, разбира се. Но ако в живота му не му се е случило нищо като нова работа, нов курс или допълнително образование, тоест нещо, което би ангажирало времето му, а той сякаш вече не намира такова за вас, то имайте си едно предвид.

Пуска коментари, каквито не сте чували досега

Че мрънкате, че спорите, че все си търсите повод да се скарате, че не го разбирате, че изисквате и все такива едни. Ако изведнъж започне да подмята подобни неща, без да сте променили поведението си, то това може да е знак, че е загрижен за връзката ви или просто не е щастлив в нея.

Предпочита да излиза с приятели

Да, разбира се, че е запазил своята независимост и така или иначе си излиза с приятели сам. Но ако започне да го превали прекалено често, много по-често отпреди, може би това означава, че предпочита да се чувства свободен, а и най-вероятно отново се замисля за други жени.

Изглежда разсеян и дистанциран

Понякога мъжете правят такова впечатление. Причините отново могат да бъдат разнообразни. Може и да няма нищо общо с вас. Но може и да има всичко общо с вас. Честно казано, понякога когато са взели решение, че съвсем скоро ще ви „изненадат“ с раздяла, те просто престават да бъдат тук и сега във връзката. В крайна сметка, ако е взел решение, че ви напуска, за мъжа връзката вече е нещо свършило и е само въпрос на време да ви каже това.

Спрял е да ви казва и показва, че ви обича

Доста сериозен знак, нали? И тук може да кажем, че за това могат да се намерят други причини, разбира се. Всички сме хора и ни оказват влияние всевъзможни ситуации от живота ни. Може нещо в работата му така да му ангажира вниманието и да го стресира, че в крайна сметка колкото и да ви обича, за някакво време да не ви го показва. Но случи ли се, бъдете подготвени, че една от причините може да е желанието му да ви напусне.

Интуицията ви

Да, колкото и да звучи странно. Интуицията ни е пътеводната ни светлина. Гласът на сърцето, което знае какво е най-добро за нас и кога ще страдаме, знае какво би могло да ни се случи. Ако интуицията ви казва, че нещо половинката ви се променя спрямо вас и това не вещае просто конфликт, а нещо по-сериозно, то най-вероятно именно това ви чака. Доверете ѝ се, за да не ви наранят изневиделица.


 

Коментари към "6 знака издават края на връзката":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg