6 знака, че си с добър човек

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Малко ситуации разкриват истинската същност на някого по-ефективно, отколкото дългосрочните отношения със своите многобройни борби, аргументи и триумфи.

В светлината на това може да се докаже, че най-добрият начин да се идентифицира един "добър човек" като такъв е начина, по който той се отнася към партньора си в различни ситуации от тяхната връзка.

Нека днес разгледаме 6  романтични характеристики, които всички добри хора притежават

най-романтика, свързани с характеристиките на всички добри хора притежават.

 1 - Той никога не е злоупотребява

 

Един добър човек, никога не прибягва до насилие по някаква причина, различна от самозащита. Дори когато аргументите се натрупват, той по-скоро ще си тръгне, отколкото да заплашва с физическо насилие. Защо? Защото той знае - домашно насилие никога не е оправдано.

Дори в ситуации като измама или лъжа, където по-слаб човек може да не види друг вариант, освен да отвърне на удара, добрият човек има самоконтрол и уважение да се справя с нещата по цивилизован начин.

2 - Той подкрепя

Добрият човек е в състояние да подкрепи партньора си емоционално - дори когато той не разбира напълно своите цели. Докато тези цели водят партньора до щастие и удовлетворение, добрия човек няма проблем да бъде подкрепяща мажоретка.

От друга страна, ако добрия човек забелязва, че партньорът му достига цел, за която е по-вероятно да доведе до катастрофа, той ще насърчи и подкрепи пътя към по-здравословни възможности.

3 – Той дава на партньора си сигурност

 

Въпреки че социалните очаквания и роли в отношенията са се променили много през последните няколко десетилетия, осигуряването на защита и сигурност все още е основна част от това да бъдеш мъжа в една връзка.

Един добър човек разбира това и винаги е готов да се изправи зад партньора си и да се грижи за безопасността й.

4 - Той е честен

Един добър човек, никога няма да мами. Без значение колко други жени го изкушават, той просто няма да го направи. По същия начин, той няма да излъже, или да открадне от своя партньор - или от когото и да е. За съжаление, истината е, че е добрия човек, вероятно е претърпял измама в някакъв момент. Той знае колко много боли, така че той няма да подложи никой друг на това преживяване.

5 - Той е безкористен

 

Сега някои мъже изглеждат безкористни, защото им липсва увереност и чувстват необходимостта да "подкупят" жените с подаръци и услуги. Добрият човек е в състояние да поддържа себеотрицанието си , дори ако той е напълно уверен в способността си да запази партньора си.

Ако в края на месеца, се появят  допълнителни пари в сметката,  той не хуква към вратата за уикенд с момчетата, преди да попита  партньора си дали има някакви планове за почивните дни.

6 - Той кара партньора си да чувства добре със себе си и с половинката си

Тази точка е кулминацията на всички, които споменахме дотук. С всички тези страхотни характеристики, добрия човек кара своя партньор да се чувства специален.

Той знае, че светът е пълен с злоупотребяващи, не подкрепящи и непочтени хора, – с които партньорът му вероятно има  контакт всеки ден. Целта  на добрия човек във връзката е да покаже на партньора си, че добрите и ценни хора съществуват.


 

Коментари към "6 знака, че си с добър човек":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg