7 признака, че имате перфектна връзка

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

"Един от най-нелепите митове за" истинската любов "е идеята за сродната душа - че има някой, който е вашето перфектно съвпадение. Добрата връзка е свързана с управлението на многобройните различия между вас – в политиката, храната, парите, как да отглеждате деца ", казва Кейт Фиджис.

Всеки  разсъждава върху връзката си и често се оказва, че някои хора сравняват връзката си със своята половинка с тези на хората около тях. Често срещаните въпроси, които минават през ума на хората, включват дали връзката им е щастлива и здрава.                   

Разбира се, те могат да се чувстват така, но връзките могат да бъдат усещани по различен начин от хората, докато са в тях, в сравнение с това, след като са приключили. Въпреки че няма точно определен, правилен начин да имате връзка, има някои стандартни неща, които най-щастливите взаимоотношения изпитват всеки ден. Хората, които са в щастливи и здрави отношения, имат много от следните качества в отношенията си.

Тук представяме 7 знака, че сте във връзката НА ЖИВОТА СИ

1.Вие  сте в състояние да изкажете мнението си

Здравите взаимоотношения са свързани с комуникацията и знаете, че е страхотно, когато можете да говорите свободно. Да не се страхувате, че ще разстроите партньора си, като изложите мнението си и говорите истината. И партньорът ви се чувства по същия начин. В крайна сметка комуникацията в една връзка е двупосочна улица и щастливата и здрава връзка означава, че и двамата се чувствате свободни да кажете какво мислите.

2. Имате лично пространство

Дори и ако сте толкова влюбени, че си липсвате през цялото време, вие имате място, където да бъдете себе си и да направите това, което искате да направите, без вашият партньор да виси на главата ви 24 часа в денонощието.

Здравословното взаимоотношение означава да си позволим един на друг да си липсваме. Ако можете да излезете сами, без партньора ви да ви пише на всеки пет минути, за да пита къде сте или кога ще се върнете, вероятно сте в доста добра връзка.

3. Харесвате връзката си такава, каквато е

Знак за нещастна връзка е недоволството и надеждата, че в крайна сметка тя ще се промени и ще проработи. Когато сте в здравословна и щастлива връзка, ви харесва точно така, както е. Не чакате нещо да се получи.  Вие сте приета за това, което сте и не се очаква от вас да промените част от личността си, за да му се подчините - и вие не очаквате това от партньора си.

4. ВЗЕМАТЕ РЕШЕНИЯ СЪВМЕСТНО

В щастлива връзка вие и вашият партньор вземате решения заедно. Това означава, че не оставате изненадани, когато вашият партньор прави всички големи решения и за двамата - къде да живеете, какво да правите с къщата или нещо подобно. Вие и вашият партньор взимате решения, както малки, така и големи, като екип, и се информирайте взаимно за мислите и мненията си.

Както д-р Сю Джонсън споменава: "Ясно е, че когато знаем, че имаме някой зад гърба си, ние сме по-уверени и по-авантюристични. Постигаме по-лесно целите си и сме по-малко съкрушени от разочарованията. "

5. Връзката ви е балансирана

Не балансираните взаимоотношения могат да причинят много стрес и напрежение на единия партньор или на другия. Взаимоотношение, при което един от партньорите върши всички домакински задачи, докато другият носи парите, може да бъде обезпокоително по една или друга причина. Взаимоотношенията стават по-щастливи и по-здрави, когато има баланс. Понякога това означава да се отказваме от нещо и да правим компромиси заедно.

6. Имате доверие един на друг

Взаимоотношенията не издържат, ако има недоверие между партньорите. Вероятно връзката ви е невероятна, ако можете да се доверите на партньора си и да му кажете всичко и той може да направи същото и с вас. Можете също така да му се доверите да не ви навреди или да направи неща, които да ви разстроят. Доверието е част от уважението, а когато вие и вашият партньор се уважавате и се доверявате един на друг, връзката трябва да бъде щастлива.

7. Интимността е по-голяма от всичко, което сте изпитвали до сега

Здравословните взаимоотношения имат ниво на интимност, което нездравословните взаимоотношения нямат. Д-р Патриша Томпсън казва:От времето, когато сме родени, ние са предназначени да бъдем докосвани. Докосването е свързано с чувство за сигурност, доверие и подкрепа, а хората, които получават повече физическа привързаност чувстват по-положително връзката си и своя партньор ... "

Когато една връзка е свършила, физическа близост може да е първото нещо, което изчезва. Ако обаче установите, че вие и вашият партньор все още сте интимни и все още се наслаждавате на един на друг толкова, колкото и за пръв път - тогава поздравления, вашата връзка става силна.

Щастливите и здрави връзки имат едни и същи ключови признаци, които нездравословните отношения нямат. Взаимоотношенията не са еднакви и не се влияят добре от това да  бъдат сравнявани с тези, на хората около вас. Но да сравните вашата връзка със здравословна такава  може да ви помогне да се уверите, че получавате всичко, от което имате нужда - емоционално, интелектуално и физически.


 

Коментари към "7 признака, че имате перфектна връзка ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg