7 грешки, които мъжете трябва да спрат да правят във връзката си!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Много пъти сме казвали, че щом не върви една връзка, то и двамата имат вина. Все още държим на твърдението си, но пък решихме да ви покажем къде най-често бъркат мъжете в отношенията с любимата си. Както и да ги призовем: „Пичове, крайно време е да спрете да правите тези неща!“

Нон-стоп гледане на телевизия
Или висенето пред компютъра. Разбираме напълно желанието ви да си релаксирате, гледайки спортно предаване или играейки игра. Но това не значи, че изобщо не трябва да мърдате от стола и дивана!

Финансовите критики
Защо сме дали толкова пари за някаква си дрешка, дето ще я облечем 1-2 пъти? Не можем ли да си купим по-евтин парфюм? Защо имаме толкова много гримове? Разберете най-накрая, че,  имаме ли възможност, ще харчим пари за такива неща. А критиките ви могат да предизвикат само едно – да прикриваме цените им от вас…

Прекалената ревност
Повечето господа са убедени, че целта на всеки мъж, обърнал по-голямо внимание на гаджето му, е да я вкара в леглото си. Може и така да е. Но ние си имаме глави на раменете! Това че в обкръжението ни има други представители на силния пол, не означава, че ще ви изневерим.

Прикриването на чувства
Няма момиче, което да помисли половинката си за женчо, ако й споделя повече за чувствата си. Даже обратното! Особено много се дразним, когато се преструвате, че не нямате проблем. Няма да е зле поне от време на време да сваляте маската на мъжкари и да си говорите с нас.

Различното държание пред приятелите
Ясно, че сте свикнали да се държите пред тях по определен начин. Но е супер тъпо пред любимата си да сте един, пред тях – друг. Още по-обидно е, ако на нейн гръб се правите на интересни. И после се чудите защо тя има против да се виждате толкова често с компанията си…

Несериозността
"Ще видя защо тече мивката, но след малко“. След няколко часа: "Стана късно, ще я погледна утре". След два-три дни: "Ааа, мивката ли? Не съм забравил, ей сега ще я видя". И след седмица: "Стига си ме насилвала за тая мивка! Като имам време ще я оправя". И това е най-безобидния пример! Да не говорим за поемането на по-серозни ангажименти, за които все забравяте. Научете се, че кажете ли нещо, то трябва да бъде направено.

Омаловажаването на романтиката
И след 20 години връзка, всяка жена пак ще иска да бъде ухажвана и да се чувства харесвана. Разберете го и го запомнете. Независимо, че го смятате за поредната женска глупост, ако искате половинката ви да е щастлива, не пренебрегвайте романтиката.
 


 

Коментари към "7 грешки, които мъжете трябва да спрат да правят във връзката си!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg