8 сигурни признака, че ви харесва интроверт

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Обратно на общоприетото вярване, не всички интроверти са срамежливи. Някои интроверти просто предпочитат тихи места, релаксиращи нощи и малък кръг от приятели. Така или иначе, често е трудно да се каже дали един интровертен човек ви харесва или не. Повечето пъти те не биха го заявили явно. Това означава, че може да се наложи да се постараете малко повече, за да дешифрирате кода на интроверт и да разберете дали ви харесва.

Ето осем сигурни признака, че  ви харесва интровертен човек:

1. Те правят първата стъпка

Това е доста показателен знак, че интровертен човек ви харесва. Първият ход може да бъде много труден за тях. Ако те са склонни да инициират първия разговор, да поискат номера ви или да ви поканят на среща, това е сигурен знак, че те си падат по вас.

2. Те се отварят пред вас

 

Един интроверт обикновено не показва лесно емоциите си. Трудно му е да се разкрива пред другите. Ако някой интроверт излезе от черупката си и ви покаже истинската си същност, това означава, че ви харесва и ви вярва достатъчно, за да ви покаже тази част от себе си, която обикновено държи скрита.

3. Те показват, че ги е грижа

Интроверите са едни от най-лоялните хора, които ще срещнете. Те са и грижовни и състрадателни. Ако интровертен човек ви обръща специално внимание, опитва се да ви накара да се смеете или  се опитва да ви развесели, когато сте тъжни, можете да бъдете сигурни, че той ви харесва.

4. Поддържат връзка

 

Интроверите обикновено се наслаждават на времето прекарано с тях самите. Те обичат спокойни и тихи места, където могат да медитират, да бъдат креативни и да чуят мислите си. Ако интровертна личност непрекъснато се стреми да поддържа връзка с вас, независимо дали ви се обажда, изпраща редовно съобщения или планира срещи, това означава, че сте наистина специален за тях.

5. Те ви предлагат съвет

Интроверите обикновено не предлагат съвети. Те предпочитат да пазят мнението си за себе си. Ако интроверт е готов да ви даде мнението си и да ви предложи истински съвет, това е така, защото  наистина се интересува от вас и вие държите специално място в сърцето му.

6. Те ви канят в личното си пространство

 

Времето насаме е важно за интроверта, затова ако ви поканят в личното си пространство, знайте, че се интересуват от вас. Това може да означава да ви поканят на обяд , под любимото им дърво, да се разхождате по пътеките, които те обичат най-много, или да вечеряте на малко, скрито място, където ходят редовно.

7. Те говорят за лични неща

Обсъждането на лични теми може да бъде страшно и смущаващо за един интроверт. Ако сте в етап от взаимоотношенията си, в който и двамата можете да говорите за нещата, които харесвате или не, интересите и чувствата си, това е така, защото те се чувстват комфортно около вас.

8. Те предлагат помощ

Интроверите съчувстват по природа, но  са склонни да изчакат, докато бъдат помолени за помощ. Ако някой интроверт предлага да ви помогне с нещо, преди да го помолите, това е сигурен знак, че ви харесва.


 

Коментари към "8 сигурни признака, че ви харесва интроверт":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg