Clump Defy Volumising Mascara! Спирала за мега обем без сплъстявания

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Козметика
Clump Defy Volumising Mascara! Спирала за мега обем без сплъстявания
Снимков материал: Max Factor

За мен, като жена, спиралата е един от любимите ми грим продукти. Невероятно е как само с няколко движения на четката можеш да се сдобиеш с ново, по-магнетично излъчване! Като козметичен редактор пък съм имала удоволствието да изпробвам много различни спирали. И, разбира се, да си набележа няколко любими...

Сега обаче искам да ви представя и да ви разкажа повече за най-новия си фаворит - Clump Defy Volumising Mascara на Max Factor!

Докато не видях с очите си, не вярвах, че тя е способна да придаде впечатляващ обем на миглите, при това без да ги слепва! Постигала съм подобен ефект само с още две спирали, които обаче са от много по-висок ценови клас. Но мога да ви кажа, момичета, че Clump Defy Volumising Mascara на Max Factor не отстъпва по нищо на тях. Дори напротив!

200 % повече обем и красиво оформени и разделени мигли с 0% слепвания – това е нейното обещание и тя наистина го изпълнява. Така е, защото четката на спиралата е разработена по нова Anti Clump технология, която обгръща всяка мигла, напоява я с количество туш и го разпределя равномерно като не позволява образуването на сплъстявания. Ресниците изглеждат много естествени, а в същото време са обагрени в наситено черно и впечатляват с гъстота и обем.

Или както казва Пат Макгрет – международен гримьор на Max Factor: „Жените не трябва да правят компромис що се отнася до миглите и вече не се налага!“.

Специалната Anti Clump четка на Clump Defy Volumising Mascara има 3 основни предимства, с които осигурява мега обем:
1. Разнася равномерно туша – тя се плъзга плавно, лесно и напоява всяка мигла с голямо количество туш.

2. Гъсто подредени косъмчета –мястото между косъмчетата на четката е по-малко от обикновено, което предотвратява образуването на сплъстявания. Така тя разпределя и оформя миглите перфектно!

3. Обгръщащ миглите дизайн на четката – леко извитата форма позволява на четката да обгърне всеки косъм и да придаде уникален обем на всяка една мигла.

Освен това! Четката на новата спирала на Max Factor е разработена по специална Clump Defy формула. Тя съдържа увеличаващи обема съставки като восъци и глинени частици, които придават повече плътност на миглата. Формулата създава и гъвкав, бавно засъхващ филм около нея и така дава достатъчно време за дооформяне. С други думи - спиралата може да се нанася пласт след пласт, без опасност от слепване, до постигане на желания обем. Дори можете да нанесете от нея отново по-късно през деня или преди специален повод!

Или както казва Пат Макгрет допълва: „ Това е мега яка спирала! Може да нанасяш, да нанасяш... Никога не се образуват сплъстявания”.  


 

Коментари към "Clump Defy Volumising Mascara! Спирала за мега обем без сплъстявания ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg