Азисе, гръмни се!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
01.00 a.m.

От вече седмица не мога да се отърва от диарията, която ми причиниха медиите с непрестанните си дебати относно костинбродското чучело Азис и един от най-големите ни режисьори Теди Москов. Как изобщо тези двамата си пресякоха пътищата, Господи? Но, както знаем, в България всичко е възможно. Дори и едно хермафродитно циганче да прави забележки за хигиената на голям „театрал“.

Прав си, Славейков, прав си! Не сме народ, не сме народа, а чалгарска мърша, която живее заради едното оп-са и храчи кръв върху интелигенцията си. Какви референдуми, какви протести, какви домати, боже? Ние отдавна сме прогнили и червиви. Жив остана само Бай Ганьо, но сега му викат Азис. Днес той е цар и господар, и нищо че не може да пише, смята и мисли. Той е the best! Днес не е важно колко си тъп, важното е да си различен!

Само че, драги ми Азис, и 1 000 000 фенове на страницата си да събереш, пак няма да си достатъчно дорасъл, за да размахваш пръст срещу културата. Айде, поне нея ни остави! Защото ти не си звезда, не си пример, не си дори VIP! Ти си просто Васко педе*аса!

Така че, Азисчо, кака, моля те, гръмни се! Защото и да се изкъпеш няма да помогне! Просто душата ти вони на гной и чалга. Или както го беше казал Андрей Слабаков: „Ти винаги ще си бъдеш амеба, ако ще и девет пъти да си смениш пола и накрая да станеш марсианец!“

А твоите верни фенове искам да помоля само за едно. Някой ден да си купят билет и да отидат на театър. Но преди да тръгнат, нека се прекръстят и обърнат за минутка с лице към стената. Благодаря!

Огън!


 

Коментари към "Азисе, гръмни се!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg