Африканско манго – сензация в отслабването!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Искаш да отслабнеш? Диетолозите са категорични: най-подходящия месец за това е април. Обяснението е просто: в началото на пролетта е пикът на разграждането на мазнините в тялото. С малко помощ, може да отслабнете много по-бързо и трайно, отколкото бихте могли да си представите.

Заложете на африканско манго – магическата добавка за отслабване

Феноменът африканско манго, който дебютира скоро в известно телевизионно шоу в Америка, се превърна в истински хит! Милиони потребители по цял свят използват африканско манго и споделят изумителни резултати! В подкрепа на техните думи идват и редица клинични проучвания, които доказват неговата ефективност и безопасност.

Разбира се, има и уловка: За да има ефект, африканското манго трябва да съдържа екстракт, наречен IGOB131. Това е кодът на екстракта от африканско манго. Много добавки на пазара не съдържат такъв код и съответно такъв екстракт, въпреки че на етикета им пише африканско манго. Африканското манго на Nature’s Way съдържа патентован екстракт от семена IGOB 131, стандартизиран до 7% албумини. Доставя клинична доза екстракт за максимален ефект!

Освен този магически екстракт, известният д-р Оз споделя още една тайна за ефективното отслабване: глюкоманан! Според д-р Оз, чиято дума е закон за повечето жени по света, най-добрите продукти за отслабване са африканско манго и глюкоман, а обединени в един, се превръщат в незаменимо средство за отслабване. И това не са празни приказки!

Клинично тестван и одобрен от експерти!

Според скорошно изследване, публикувано в списание Липиди за болест и здраве, африканското манго помага за топене на мазнините, понижаване на теглото и дори намаляване нивата на холестерол и лептин при хората с наднормено тегло.

Африканското манго е основна храна за много племена в Камерун и Нигерия, а характеристиката на тези племена включва стройната фигура, както и малкия брой случаи на сърдечно-съдови заболявания”, казва д-р Юлиус Обен, професор по биохимия на храненето в университета Яунде в Камерун.

Според изследването, проведено от екипа на д-р Обен, хората, които приемат 150 мг екстракт от семки на африканско манго два пъти дневно, имат значително намаляване на теглото, на мазнините в тялото, на обиколката на талията, както и на други параметри. В следствие на това се подобряват нивата на холестерол в кръвната плазма, LDL холестерола, глюкозата в кръвта, С-реактивен протеин, адипонектин и лептин. Това се наблюдава при всички изследвани хора, без те да променят хранителния си режим и физическото натоварване. Резултатите от изследванията са, че хората отслабват с около 4-5 килограма без да променят начина си на живот! Добрата новина е, че досега не са наблюдавани абсолютно никакви странични ефекти.

 

Как Африканското манго с глюкоманан на Nature’s Way ще ви помогне да отслабнете?

Ключовата дума тук е фибри! Те са незаменими в неравната борба с килограмите. Освен че дават усещане за ситост, предпазват организма ни и от различни болести на храносмилателната и отделителната системи, абсорбират мазнините и токсините в дебелото черво и ги изхвърлят безопасно от организма.

Африканското манго на Nature’s Way засилва метаболизма и помага на тялото да изгаря повече мазнини! Продуктът съдържа хормонa Adeponectin, който Ви помага да отслабнете. Този хормон засилва метаболизма, контролира и потиска апетита и увеличава енергията. Изследвания са доказали, че хора, които имат високи нива на Adeponectin в организма си, нямат признаци на затлъстяване, диабет, проблеми със сърцето, както и висок холестерол.

Комбинацията от африканско манго и глюкоманан повишават нивата на лептин в организма, който изпраща сигнали за ситост. Високите нива на лептин предотвратяват преяждането и необуздания глад. Също така повишеното съдържание на лептин ускорява метаболизма, регулира телесната температура и трайно потиска апетита.

Африканското манго на Nature’s Way е напълно безопасен продукт и ще ви помогне да намалите теглото си по естествен начин, без да се налага да променяте драстично навиците си. Освен полезните фибри, той е богат и на антиоксиданти, които са много важни за цялостното ни здраве, както и за красивата коса и кожа. За да постигнете максимален ефект, приемайте Африканското манго на Nature’s Way поне три месеца!

Продуктите на Nature’s Way преминават стриктен производствен контрол, който следи за чистотата и качеството на вложените съставки. Не съдържат тежки метали, захар, сол, мая, пшеница, глутен, царевица, млечни продукти, изкуствени овкусители и консерванти. Съдържат само натурални оцветители.

Започнете още сега, за да сте във топ форма за лятото!

Търсете в аптеките, както и онлайн на www.revita.bg


 

Коментари към "Африканско манго – сензация в отслабването!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg