Батальонът се строява за пореден път!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун вече няма доверие в досегашната си „бригада за развлечение”. Ужас! Докъде стигнахме, на собствените си сексробини вяра да нямаш?!

След смъртта на Ким Чен Ир през 2011г. наследникът му трябвало да разформирова бащината си секс-казарма, тъй като девойките, знаещи много тайни от „вътрешния” свят на режима, могли да се окажат опасни. Оттогава досега той е бил лишен от тази „екстра”. Горкият!

Затова, лидерът е издал заповед из цялата страна да бъдат издирвани млади момичета, които ще са новите „бройки” на лидера.
Изисква се от тях да са между 13-14-годишна възраст на 20-годишна възраст ги „преквалифицират” и стават съпруги на заслужили офицери.

Момичетата биват отделяни от семействата им и завеждани в двореца на държавния лидер. Там те ще обслужват лидера и елита на страната.

В двореца ще имат богат набор от задължения – ще чистят, прислужват, танцуват, пеят, а когато някой от политическия елит си поиска, ще бъдат и сексуални партньорки.

За тези си „услуги”, девойките ще получават заплата от 4000$ месечно, което е изключително висока сума за стандарта на тоталитарната държава. (Нещо като пазар за булки, но цената се плаща разсрочено, до „напускане” на секс-казармата).

Красивият, харизматичен, очарователен 32-годишен лидер продължава тази традиция, която води началото си още от основателя на държавата Ким Ир Сен, дядо на Ким Чен Ун, който се развличал по този начин.

С този тип дамска „въоръжена сила” се развличал и бащата на Чен Ун. Какво да прави горкият, традицията повелява да бъде продължено делото!

А вие бихте ли живяли в Северна Корея?
 

Вижте още:

Секс без чувства

Какво е да си меркантилна жена?


 

Коментари към "Батальонът се строява за пореден път! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg