Баща ти и твоето гадже – кофти тръпка!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Из мрежата

Рано или късно идва моментът, когато трябва да представиш твоето момче на родителите си. И понеже рискът баща ти да е бивш военен не е никак малък, ние искаме да изкажем нашите съболезнования за гаджето ти. Но може и да си късметлийка и пичът да се размине само с няколко ясно поставени правила като тези:

„Правило номер едно: Ако паркираш на моето място и звъниш, по-добре бъди разносвач, защото освен подпис, нищо друго няма да получиш.

Правило номер две: Не докосвай дъщеря ми пред мен. Може да я гледаш, стига да не си спускаш погледа върху нищо под брадичката й. Ако не можеш да си държиш очите и ръцете далеч от тялото на дъщеря ми, ще ги изтръгна.

Правило номер три: Разбирам, че се смята за модерно, момчетата на твоята възраст да носят панталоните си паднали. Моля те, не го приемай като обида, но ти и приятелите ти са абсолютни идиоти. И все пак, бих искал да се изясним по този въпрос, за това ти предлагам един компромисен вариант: Може да идваш тук с бельо над дънките, 10 размера по-големи от нормалното, няма проблем. Както и да е, но ако панталона ти по някакъв начин се изхлузи докато си на среща с дъщеря ми, ще си взема пистолета за пирони и ще се уверя, че е закрепен високо на кръста ти.

Правило номер четири: Сигурен съм, че са ти казвали, в днешно време сексът без предпазител, може да те убие. Нека те уверя, че аз съм предпазителя и аз ще те убия ако правиш секс с дъщеря ми.

Правило номер пет: Обикновено за да се опознаем казват, че трябва да си говорим за спорт, политика или наболелите теми на деня. Недей! Не го прави. Единствения разговор, който искам да водя с теб е, относно това кога ще върнеш дъщеря ми невредима и единствената дума, която искам да чуя от теб е „рано”. „


 

Коментари към "Баща ти и твоето гадже – кофти тръпка!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg